• Noile soluții și optimizările software fac operațiunile la distanță mai sigure, mai eficiente și mai fiabile
  • O premieră în industrie: capabilitățile predictive ale EcoStruxure™ UPS Battery Health Assessment
  • Rack-ul cu comutare inteligentă PDU poate suporta temperaturi mai ridicate, pentru o fiabilitate îmbunătățită

 Schneider Electric, lider în transformarea digitală a managementului și automatizării energiei, a anunțat astăzi un progres semnificativ în gestionarea și monitorizarea de la distanță a centrelor de date și de calcul de ultimă generație, cu o serie de inovații pentru operațiuni mai eficiente și mai sigure. Schneider Electric și-a îmbunătățit platforma de management EcoStruxure™ IT Expert cu evaluarea stării de sănătate a bateriei UPS cu suport AI, o utilizare în premieră în industrie a capabilităților predictive. În plus, pentru ca gestionarea și monitorizarea de la distanță să fie și mai accesibile pentru toți clienții, Schneider Electric anunță că sistemul APC by Schneider Electric Smart-UPS este acum disponibil cu un card de gestionare a rețelei NMC3, preinstalat, pentru securitate cibernetică avansată. Datorită nevoii crescute de gestionare de la distanță a sistemelor de calcul distribuit sau în medii IT hiperconvergente, Schneider Electric anunță, de asemenea, NetShelter 9000 Switched Rack Power Distribution Unit (PDU), care oferă fiabilitate sporită de gestionare de la distanță într-o gamă mai largă de temperaturi. Cele mai recente trei sisteme ale Schneider Electric fac monitorizarea și gestionarea de la distanță mai sigure pentru operatorii IT din întreaga lume.

„Schneider Electric a fost întotdeauna în avangarda inovației și chiar de la lansarea platformei noastre EcoStruxure IT, am simplificat operarea de la distanță pentru sistemele de cloud și calcul distribuit”, a declarat Jonathan Healey, vicepreședinte și director general, software și sisteme de gestionare, Schneider Electric. „Cu aceste îmbunătățiri, promovăm cea mai recentă tehnologie pentru a ajuta clienții centrelor de date și IT să fie mai predictivi și să ofere continuitate operațională de oriunde, oricând.”

EcoStruxure IT este soluția Schneider Electric de nouă generație pentru gestionarea centrelor de date, oferind posibilitatea operării de la distanță de pe, practic, orice dispozitiv – telefon, tabletă sau PC de acasă – în orice moment. Soluția permite centrelor de date să mențină operațiunile și disponibilitatea atunci când la fața locului este personal minim sau deloc personal calificat.

 Evaluarea stării de sănătate a bateriei UPS de la Schneider Electric, cu funcție predictivă.

Până acum era imposibil pentru utilizatori să știe cu exactitate când va înceta să funcționeze un UPS. Evaluarea stării de sănătate a bateriei cu EcoStruxure IT Expert UPS oferă informații despre UPS, generând o evaluare care prezice sfârșitul duratei de viață a bateriilor pe baza condițiilor specifice ale UPS-ului respectiv. Această implementare inovatoare a capabilităților predictive generează, de asemenea, un set de acțiuni recomandate pentru îmbunătățirea sănătății și duratei de viață a bateriilor, permițând economii operaționale și evitând perioadele de nefuncționare neplanificate.

Simpla prelucrare a datelor de către un sistem AI (inteligență artificială) nu este suficientă, deoarece este esențial de clarificat ce date trebuie analizate pentru a rezolva probleme specifice. Ceea ce face posibilă capabilitatea predictivă de evaluare a stării bateriei EcoStruxure IT Expert și acțiunile recomandate, este baza de date Schneider Electric, care colectează date de la milioane de dispozitive conectate. Cu expertiza Schneider Electric, datele sunt normalizate și valorificate pentru a descoperi informații valoroase, care pot fi transformate în recomandări funcționale.

APC Smart-UPS acum cu securitate cibernetică îmbunătățită

Toate APC Smart-UPS™ sunt compatibile cu EcoStruxure, permițând clienților să monitorizeze și să gestioneze de la distanță infrastructura IT fizică, oricând și de oriunde. Cel mai recent APC Smart-UPS SMX, care va fi disponibil mai întâi în America de Nord, poate fi comandat cu noua NMC3 preinstalată, oferind securitate cibernetică avansată și performanță îmbunătățită, cu un nou procesor cu conexiune Ethernet de 1GB. Funcțiile de securitate avansate, cum ar fi securitatea sporită a parolei, cu acreditări mai stricte și forțarea configurațiilor politicilor de parolare, păstrează securitatea informațiilor importante.

Pornire și dezactivare de la distanță, cu Switch Rack PDU

NetShelter 9000 Series Switched PDU este un produs nou, disponibil la nivel global, conceput având în focus Edge computing, cloud și furnizorii de servicii. Acest rack PDU inteligent, cu NMC3 și primele prize hibrid din industrie certificate pentru temperaturi mai ridicate, permite clienților să mențină puterea în timp ce operează în medii dificile, cu temperaturi și densități de putere mai mari și mai multe dispozitive conectate. Noile PDU-uri sunt compatibile cu EcoStruxure, au o precizie de măsurare de un procent, conectivitate wireless și sunt capabile să pornească / oprească prizele de la distanță și să repornească servere pe mai multe dispozitive și mai multe site-uri prin EcoStruxure IT Expert, economisind timpul unei deplasări la locație sau necesitatea personalului la fața locului pentru a efectua aceeași sarcină.

Aflați mai multe despre simplificarea gestionării și monitorizării centrelor de date

EcoStruxure permite toate aceste inovații care îmbunătățesc gestionarea și monitorizarea de la distanță a centrelor de date. EcoStruxure IT Expert este vândut prin parteneri și distribuitori locali. Pentru o perioadă limitată de timp, clienții pot încerca gratuit software-ul și evaluarea stării bateriei UPS timp de 30 de zile prin crearea unui cont IT EcoStruxure pe www.ecostruxureit.com

Despre EcoStruxure

EcoStruxure ™ este arhitectura și platforma noastră deschisă, interoperabilă, cu IoT. Aceasta oferă valoare sporită în ceea ce privește siguranța, fiabilitatea, eficiența, sustenabilitatea și conectivitatea pentru clienții noștri. EcoStruxure valorifică progresele în IoT, mobilitate, detectare, cloud, analiză și securitate cibernetică, pentru a oferi inovație la fiecare nivel. Aceasta include Connected Products, Edge Control și Apps, Analytics & Services, care sunt deservite de Consumer Lifecycle Software. EcoStruxure™ a fost implementat în aproape 500.000 de locații cu sprijinul a peste 20.000 de dezvoltatori, 650.000 de furnizori de servicii și parteneri, 3.000 de furnizori de utilități și conectează peste 2 milioane de active în administrare.

De la consultanță în domeniul energiei și durabilității până la optimizarea ciclului de viață al sistemelor dumneavoastră operaționale, avem servicii la nivel mondial pentru a satisface nevoile dumneavoastră de afaceri. În calitate de organizație centrată pe client, Schneider Electric este consilierul dumneavoastră de încredere pentru a contribui la creșterea fiabilității activelor, la îmbunătățirea costului total de proprietate și la transformarea digitală a companiei dumneavoastră către durabilitate, eficiență și siguranță.