AMD a prezentat azi că procesoarele Ryzen™ Threadripper™ vor fi utilizate pentru asigurarea performanțelor noului abonament GeoForce NOW de la NVIDA, numit generic GEFORCE RTX 3080.  Alături de procesoarele AMD Ryzen Threadripper PRO, noul abonament GeForce NOW RTX 3080 oferă pasionaților de gaming de pretutindeni experiențe de joc în cloud la cel mai înalt nivel.

GeoForce SuperPod-urile de la NVIDIA valorifică performanțele de top ale procesoarelor AMD Ryzen Threadripper PRO, având în configurația lor un număr de nuclee de neegalat și oferind o performanță grafică de până la 34 de petaflopuri. De asemene, fiecare procesor integrează 128 lane-uri PCIe® Gen 4, ce oferă conectivitate de top din industrie și lățime de bandă a memorie de neegalat pentru a asigura că membrii GeoForce NOW RTX 3080 au parte de tehnologia necesară unei experiențe plăcute și sigure.

“Gama de procesoare Ryzen Threadripper PRO a fost concepută pentru a oferi utilizatorilor performanță de top și lățime de bandă de neegalat. Totodatăi pentru a stabili standardul industriei în ceea ce privește performanța de procesare într-un mediu solicitant, inclusiv în sfera gaming-ului în cloud care este într-o dezvoltare accelerată” a declarant Chris Kilburn, vicepreședinte corporativ și manager general, AMD. “Colaborând cu NVIDIA, cert este faptul că suita extinsă de caracteristici de top ale procesoarelor Ryzen din seria Threadripper PRO formează platforma ideală pentru a oferi e experiență inedită de gaming în cloud.”

Fondatorii GeoForce NOW și membrii Priority vor avea parte de early acces la precomanda GeoForce NOW RTX 3080 începând de azi. Aflați mai multe despre disponibilitate și preț aici.