Industria IT&C reprezintă unul dintre cele mai dinamice sectoare ale economiei. Pentru a rămâne competitivi pe această piață trebuie să ne adaptăm continuu și să fim orientați constant către inovație. De aceea, suntem mereu deschiși față de ideile celor tineri, iar entuziasmul și energia lor au un impact pozitiv asupra activității INSOFT.

INSOFT Development&Consulting le oferă tinerilor pasionați de tehnologie, șansa de a participa la un stagiu de pregătire în cadrul unei companii dinamice și de a învăța cele mai bune practici în domeniul IT&C direct de la specialiști. Stagiile au o durată de desfășurare de 3 luni și sunt organizate în intervalul iulie – octombrie, studenții având posibilitatea de a alege perioada în care doresc să-și desfășoare pregătirea. Toți participanții la stagii vor primi la finalul perioadei petrecute în echipa INSOFT diplome care să ateste experiența dobândită.

Pentru a se putea alătura echipei INSOFT, studenții (înscriși în ciclul de licență sau de master) trebuie să parcurgă următorii pași:

-Să se înscrie în programul „INSOFT INternship”, fie aplicând direct de pe site-ul INSOFT fie prin intermediul programului „Stagii pe Bune”, trimițând CV-ul în format Europass însoțit de o scrisoare de intenție în care să fie menționate proiectele la care au participat respectiv cunoștințele acumulate pe durata cursurilor universitare.

-Să participe la interviurile de selecție a candidaților dacă sunt contactați de echipa INSOFT.

Programul “INSOFT INternship” le oferă studenților posibilitatea de a aplica noțiunile teoretice, asimilate pe parcursul facultății, în cadrul unor proiecte cu o complexitate specifică industriei IT&C. Aceștia pot beneficia de oportunitatea de a lucra alături de profesioniști în domeniu și de a parcurge toate etapele implementării unor proiecte variate de IT.

Programul se află la cea de-a patra ediție, edițiile precedente fiind un succes. Un procent de peste 73% dintre cei care au urmat acest stagiu în anii anteriori, au devenit membri apreciați în cadrul companiei.

Viitorii membri ai echipei INSOFT vor fi selectați în urma unui proces de evaluare a CV-urilor și a scrisorilor de intenție. Stagiile pentru care pot aplica tinerii specialiști IT în 2015 sunt: Front Web Developer, PHP Developer, eContent Developer, Java Web Developer, Designer Instrucțional și Specialist Presales. Toți cei interesați de participarea la stagiile de pregătire organizate de INSOFT trebuie să transmită documentele solicitate până cel târziu la data de: 3 iunie 2015. Mai multe detalii despre fiecare stagiu și despre modul de înscriere sunt disponibile pe site-ul INSOFT: http://www.insoft-dc.ro/cariere.