Incepand cu 8 mai, Nexus Electronics ofera Zimplu CRM in mod gratuit catre orice societate comerciala sau necomerciala. Pentru a beneficia de gratuitatea acestui serviciu, intreprinderile trebuie sa isi creeze un cont pe www.zimplu.ro si vor putea utiliza Zimplu CRM (Customer Relationship Management) in aceste conditii pentru 4 utilizatori.

Ce este Zimplu CRM ?

Zimplu CRM (Customer Relationship Management) este o aplicatie Web creata pentru Companiile ce doresc sa isi eficientizeze activitatile de vanzari si de Relatii cu Clientii, ajutand diferite departamente sa isi organizeze mai bine activitatile zilnice, discutiile si baza de date cu clientii.

Principalele avantaje de care dispune Zimplu CRM sunt costurile reduse si mobilitatea acestuia. Zimplu CRM poate fi folosit oriunde pe glob, de pe orice calculator sau smartphone, atata timp cat acestea sunt conectate la Internet.

“Mi s-a intamplat de multe ori ca in timp ce asteptam la semafor sa introduc noi date sau sa verific anumite contacte in Zimplu CRM, pot spune ca in prezent pot face mai multe lucruri intr-o singura zi decat reuseam inainte” spune Dacian Matache, Reprezentant Vanzari, cu o experienta de peste 5 ani.

CRM-ul oferit de Nexus Electronics are o interfata prietenoasa, ceea ce il face sa fie extrem de usor de utilizat de catre orice angajat, fara sa necesite o instruire in prealabil. Zimplu CRM este rapid, pentru a mari eficienta angajatilor si flexibil, pentru a fi pe gustul oricarui manager.

Unde sunt stocate datele utilizatorilor ?

Informatiile Companiilor ce folosesc Zimplu CRM sunt stocate si complet securizate in Data Center-ul GTS Telecom din Bucuresti. In acest fel, Nexus Electronics poate oferi un serviciu stabil si disponibil oricand pentru utilizatorii sai.