Managerii de IT din România se reunesc la Bucureşti în cadrul evenimentului “The future of IT, the future of profession”.

CARIERE și CIO Council organizează prima conferință națională a managerilor de IT din România: “The future of IT, the future of profession”, la hotel JW Marriott Grand Hotels din Capitală, pe 13 martie. Acesta este un eveniment exclusivist, care se va concentra asupra problemelor curente ale  Chief Information Officer (CIO), provocărilor și presiunilor datorate climatului economic, situațiilor legate de carieră sau dorințelor de dezvoltare în alte direcții, relațiilor cu C-level, dar și pe impactul pe care îl are Cloud Computing asupra profesiei.

Evenimentul va reuni 250 de participanți de top,  format din Chief Information Officer(CIO) și IT Manageri, dar și profesioniști din zona de Chief Operation Officer(COO) și Resurse Umane.

Printre speakerii invitați la eveniment se numără  câteva nume cu greutate din comunitatea non-IT, dar şi executivi proaspăt ieșiți din industria IT. Adrian Stanciu, Dan Berteanu, Bogdan Balaci, Radu Puchiu (gov), Bogdan Bandilă, Marius Văcăroiu sau Constantin Mareș sunt câteva dintre personalităţile care vor vorbi în cadrul acestei conferinţe. Speech-urile pot inspira noi direcții de performanță și o împrospătare a business-ului tradițional sau de generare a unor noi proiecte în domeniul tehnologiilor IT.Pentru a putea participa la eveniment este necesară înregistrarea. Acest lucru se poate face accesând www.cioconference.ro/registration,  iar biletele pot fi procurate online până la data de 10 martie.

CIO Council este Asociația Directorilor de Tehnologia Informațiilor și Comunicații din România și reunește peste 80 de membrii ce dețin sau au deținut funcția de Chief Information Officer/ Director IT și care activează în mari corporații românesti sau multinaționale din domenii diverse de activate.