OSF Commerce, brand al OSF Global Services, a anunţat astăzi că a contribuit la  transformarea business-ului Predator Nutrition prin unificarea site-ului de e-commerce cu sistemul Customer Relationship Management, cu ajutorul produsului OSF UnifyCOMMERCE, o integrare unică a Salesforce Sales, Service si Community Clouds cu Salesforce Commerce Cloud.

În plus, OSF Commerce a anunţat că este beneficiarul Premiului  “Salesforce Partner Innovation”  la categoria Retail, pentru implementarea OSF UnifyCOMMERCE. Ceremonia de decernare a premiilor Partner Innovation  are loc în fiecare an, în San Francisco, în cadrul conferinței Salesforce Dreamforce, și marchează acordarea de premii partenerilor Salesforce, ca semn de recunoaștere a contribuției lor la succesul clienților.

Dezvoltarea produsului OSF UnifyCOMMERCE a început în 2013, anul în care s-a născut conturarea viziunii OSF Commerce de a integra platforma Salesforce cu fosta platformă Demandware. În același an, produsul a primit prima certificare din partea Demandware, în 2014 urmând cea de la Salesforce. De atunci, OSF a continuat îmbunătăţirea produsului prin crearea de Lightning Components unice pentru Salesforce Commerce Cloud, uşor de folosit în Community Builder din Salesforce Community. Pe lângă vizibilitatea 3600 a datelor, şi posibilitatea de a plasa comenzi în numele clienţilor („order-on-behalf”), OSF UnifyCOMMERCE permite companiilor să înlesnească clienţilor înregistraţi navigarea cu uşurinţă între siteul Commerce Cloud şi Salesforce Community, prin Single Sign-On, un coş de cumpărături care este mereu prezent, oriunde se află clientul, şi posibilitatea de a cumpăra direct din Community.

De asemenea, în timpul evenimentului Dreamforce, OSF UnifyCOMMERCE a fost menţionat de către Salesforce, în cadrul sesiunii „Commerce Cloud”,  pentru funcționalitatea in-context commerce (ecommerce contextual), care le  permite clienţilor să adauge produse recomandate în coşurile de cumpărături în timp ce accesează subiecte de interes, direct în Salesforce Community.