HP și-a consolidat portofoliul Mission-Critical Converged Infrastructure cu sisteme inovatoare HP Integrity, soluții software HP-UX și servicii care triplează performanța(1), măresc flexibilitatea și asigură protecția investițiilor pentru încărcări de lucru critice care vor fi implementate în următorii 10 ani.

Tranzacțiile bazate pe soluțiile îmbunătățite HP și pe seria de procesoare Intel® Itanium® 9500 sunt procesate de până la de trei ori mai rapid decât generațiile precedente și cu un consum de energie cu 21% mai mic(2). Astfel, clienții pot obține o economie de 33% din costurile totale de proprietate (total cost of ownership – TCO)(3).

Aceste soluții demonstrează angajamentul HP de a livra inovații de vârf pentru industrie prin platforma HP Integrity. Portofoliul HP Converged Infrastructure de soluții mission-critical va continua să consolideze platformele HP Integrity consacrate, integrând sistemele de operare HP-UX, HP NonStop și OpenVMS și asigurând astfel îmbunătățiri la nivel de disponibilitate și securitate. Cu timpul, aceste îmbunătățiri vor conduce la platforme x86 de tip mission-critical care livrează o infrastructură unificată a mediilor UNIX®, Windows Server și Linux.

Cele mai noi soluții oferă scalabilitatea, disponibilitatea continuă și eficiența de care au nevoie clienții pentru a-și atinge obiectivele esențiale de business și a-și spori productivitatea. Noile oferte includ:

  • O soluție HP Superdome 2 mai rapidă și mai solidă, cu servere blade noi și îmbunătățiri aduse celui mai important model de server HP, îmbunătățiri care asigură o disponibilitate mare pentru încărcări de lucru de tip mission-critical;
  • Trei noi servere blade incluse în portofoliul HP Integrity pentru sistemul HP BladeSystem de tip c-Class, care asigură o flexibilitate unică a încărcării de lucru prin intermediul singurelor funcții de partiționare a hard-disk-ului din industrie care sunt izolate electric;
  • Un nou server HP Integrity de tip entry-level destinat filialelor sau business-urilor în curs de extindere certificat ENERGY STAR® pentru consum redus de energie;
  • Noutăți HP-UX care livrează securitate și administrare îmbunătățite pentru a accelera detectarea amenințărilor și a optimiza utilizarea resurselor;
  • Workshop-uri de îndrumare, programe financiare și instrumente de estimare a costurilor pentru a asista clienții în optimizarea mediului lor mission-critical.

“Clienții noștri mission-critical se confruntă cu cerințe aflate mereu în creștere în ceea ce privește timpul de funcționare, performanța și securitatea pentru aplicațiile lor critice,” a spus Ric Lewis, Vicepreședinte și General Manager interimar, Business Critical Systems and Converged Application Systems, HP. “Aceste îmbunătățiri demonstrează angajamentul permanent al HP de a transforma piața serverelor prin inovațiile în corporate în portofoliul Integrity și oferite printr-un set de soluții Converged Infrastructure de tip mission-critical care va livra performanță și în viitor.”

Serverele HP Superdome 2 oferă o creștere a scalabilității și performanței prin dublarea numărului de nuclee(4). De asemenea, un nivel mai ridicat de securitate este oferit prin îmbunătățiri care asigură funcții inteligente încorporate ce permit detectarea, analiza și repararea proactivă a erorilor.

De asemenea, portofoliul extins al HP include servere blade care livrează mai multă flexibilitate prin partițiile de hard izolate electric care izolează complet încărcările de lucru, fără a compromite integritatea datelor. Noile servere blade au un consum de energie redus cu până la 21% datorită noilor module de memorie dual-in-line (DIMM) de joasă tensiune. Datorită noii serii de procesoare 9500, acestea sunt și mai eficiente..

Noile servere blade includ modelele HP Integrity BL860c i4, cu până la două socket-uri; HP Integrity BL870c i4, cu până la patru configurații de socket; și HP Integrity BL890c i4, cu până la opt socket-uri. În plus, serverul de tip entry level HP Integrity rx2800 i4 cu certificat ENERGY STAR îmbunătățește eficiența energetică.

“Ambele divizii ale afacerii noastre se aflau într-un proces extraordinar de dezvoltare și depuneau mari eforturi pentru a administra traficul de date în creștere,” a spus Heini Kalt, Director ICT Infrastructure & Operations, Hotelplan Group. “Am ales serverele HP Integrity pentru a ne asigura o disponibilitate ridicată a sistemului, întrucât aveam nevoie de cea mai sigură opțiune pentru a susține creșterea de aproape zece ori a volumului de date provenite de la agenții hotelieri, agenții de transport și clienții de pe internet. Platforma de servere HP Integrity a răspuns nevoilor nostre actuale, oferindu-ne flexibilitate și scalabilitate pentru protejarea investițiilor și asigurandu-ne de faptul că centrele noastre de date sunt echipate corespunzător pentru cerințele viitoare.”

 

Noile îmbunătățiri aduse sistemelor HP-UX 11iv3(5) permit clienților:

  • Să îmbunătățească securitatea printr-un nou fișier care înregistrează evenimentele comune și care asigură detectarea amenințărilor cu până la de zece ori mai repede în comparație cu generația precedentă;(5)
  • Să simplifice administrarea cu noul instrument de analiză al soluției HP Capacity Advisor, care identifică serverele inactive, sub- sau supra-utilizate, pentru a crește eficiența serverelor;
  • Să dubleze mărimea încărcărilor de lucru HP-UX realizate cu aceeași amprentă a centrului de date, cu până la 256 de nuclee per server.(6) 

Noile servicii și programe aliniază sistemul IT la necesitățile afacerii pentru a diminua riscurile

De asemenea, HP a introdus workshop-ul HP Platform Advisory pentru a ajusta clienții să planifice mediile de tip mission-critical și a tranzițiilor de la servere tradiționale la servere HP Integrity, oferind recomandări în scopul optimizării, migrației și diminuării riscurilor. La finalul workshop-ului, clienții primesc o schiță personalizată a planului ideal de tranziție a organizației la cele mai noi sisteme HP Integrity.

O altă noutate este soluția TCO Calculator, care îi ajută pe clienții mission-critical să estimeze costurile totale de proprietate pentru mentenanța infrastructurii existente și să determine costurile tranziției și suportului pentru noile sisteme HP Integrity.

HP Financial Services, subsidiara HP dedicată administrării programelor de leasing și ciclului de viață al produselor, asigură opțiuni de finanțare, leasing și comerciale, permițând clienților să facă trecerea de la infrastructuri tradiționale la cele mai noi sisteme HP Integrity, cu investiții inițiale minime.

HP Discover, cel mai important eveniment al HP din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, va avea loc între 4-6 decembrie la Frankfurt, în Germania.