Cum selectăm căștile pentru activități spotive? Plantronics recomandă BackBeat FIT – căști sport wireless cu design waterproof* (standard IP57) și nano- înveliș suplimentar împotriva transpirației.

Căștle wireless BackBeat FIT permit utilizatorului să elimine factorii disturbatori din jur și oferă stabilitate prin designul behind-the-ear și componentele confortabile. Singurul lucru prin care își fac simțită prezența este sunetul intens al playlistului preferat, care împinge utilizatorul către depășirea propriilor sale recorduri în activitățile sportive.

Plantronics BackBeat FIT sunt concepute special pentru sport și pot face față chiar și ploii, datorită designului rezistent la apă, conform cu standardul de protecție IP57. Acestea au, de asemenea, un strat suplimentar care protejează împotriva transpirației. Caracteristicile le fac potrivite pentru toate sporturile – alergare, sală, ciclism, și nu doar pentru activitățile în apropierea apei.

Pentru a menține atenția în timpul activităților outdoor, designul căștilor permite utilizatorului să audă sunetele din jurul său. De asemenea, apelurile și muzica pot fi controlate fără schimbarea ritmului exercițiilor, folosind butoanele on-ear.

Conectarea prin Bluetooth este rapidă și simplă, fără nicio întrerupere de sunet, chiar și până la o distanță de 10 m. Memoria suficientă pentru opt dispozitive permite cu ușurință trecerea de la un device cu conectivitate Bluetooth la altul.

În privința bateriei, căștile oferă o autonomie de convorbire de până la 6 ore și o perioadă de ascultare de până la 8 ore, iar o încărcare rapidă de 15 minute asigură o oră întreagă de ascultat. Cei care fac sport se pot bucura de muzica lor preferată, cu un bass puternic și frecvențe înalte clare.

Timpul de ascultare/convorbiri: Până la 8 ore de ascultare/6 ore de convorbiri;SPECIFICAŢII TEHNICE:

  • Timpul de standby: Pâna la 14 zile în standby/180 zile în modul DeepSleep **;
  • Izolarea zgomotului: Procesarea digitală a semnalului (DSP) şi izolarea completă a ecoului;
  • Audio: compatibiltate cu codec SBC, difuzoare de 13 mm din neodymium, Frecvenţă: 50-20,000 Hz;
  • Bluetooth: v3.0 + EDR A2DP pentru audio streaming, AVRCP pentru controlul muzicii, Hands-free v1.6 pentru bandă largă şi Headset v1.2;
  • Protecţia împotriva umezelii: Design rezistent la apă* care respectă standardul de protecţie IP57 și strat adițional care protejează împotriva transpirației;
  • Timpul de încărcare (maxim): Pâna la 2 ore;
  • Durată viață baterie: Reîncărcabilă, lithium-ion neînlocuibil;
  • Greutate: 24 g;
  • Rază de operare: Pâna la 10 m distanţă faţă de telefon sau tabletă;
  • Disponibilă într-o gamă largă de culori;

Preţ  recomandat 499.99 lei