• Prima integrare totală a iluminatului cu muzica oferă utilizatorilor Philips Hue o experiență imersivă, unică și captivantă
  • Noul algoritm creează un scenariu avansat de iluminat pentru fiecare melodie, iar luminile se sincronizează atât cu ritmul acesteia, cât și cu alte elemente ca tonalitatea, genul și tempoul.
  • Noua funcție va fi disponibilă pentru utilizatorii aplicației Philips Hue 4 începând cu data de 1 septembrie 2021

Signify, lider mondial în domeniul iluminatului, anunță că Philips Hue a creat prima integrare totală între iluminat și muzică, oferind utilizatorilor de pe mapamond o experiență imersivă, unică și captivantă cu sunet si lumini. Datorită integrării Philips Hue + Spotify, sistemul Philips Hue este îmbogățit cu un nou algoritm, care analizează în timp real metadatele fiecărei melodii și face ca luminile să clipească, să se stingă, să se aprindă și să își modifice culorile în funcție de ritmul, tonalitatea, genul și tempoul oricărei melodii de pe Spotify.

Scripturi de iluminat avansate pentru fiecare melodie

Philips Hue și Spotify și-au unit forțele pentru a depăși performanțele altor integrări existente, și au activat experiența prin intermediul aplicației Philips Hue. Cu Philips Hue + Spotify, aplicația Hue analizează în timp real metadatele pentru fiecare cântec de pe Spotify, iar apoi generează un script de iluminat, care pe lângă ritmul melodiei, încorporează și tonalitatea, genul, tempo-ul, segmentele, volumul, timbrul și multe alte caracteristici.

Fie că te relaxezi pe canapea într-o seară liniștită, fie că ai prieteni în vizită pentru o petrecere sau că îți faci treburile prin casă ascultând lista cu melodiile preferate, vei experimenta muzica așa cum nu ai mai făcut-o niciodată până acum.

Mulțumită noii file Sincronizare din aplicația Philips Hue, experiența poate fi personalizată foarte ușor. Utilizatorii pot porni și opri sincronizarea, pot regla luminozitatea și intensitatea luminilor sau pot alege o paletă cromatică pentru a schimba culoarea acestora.

„În calitate de lider mondial în iluminatul inteligent, căutăm neîntrerupt noi modalități de a oferi utilizatorilor Philips Hue cele mai avansate experiențe ale iluminatului inteligent. Divertismentul, în care componenta audio joacă un rol important, este o prioritate pentru Philips Hue. Inovând în parteneriat cu Spotify, liderul industriei, suntem mândri că putem oferi utilizatorilor noștri o integrare imersivă a muzicii cu iluminatul, așa cum nu s-a mai făcut până acum”, a declarat Jasper Vervoort, Business Leader Philips Hue în cadrul Signify.

Cum funcționează Philips Hue + Spotify

Integrarea Philips Hue + Spotify este disponibilă gratuit în aplicatia Philips Hue ai nevoie doar de Hue Bridge și lumini Hue color, cum ar fi becurile inteligente White and Color Ambiance, lampa Hue Go sau noua bandă luminoasă Hue gradient. Pentru că integrarea este încorporată direct în aplicația Hue, nu necesită un microfon pentru a reacționa la sunetul muzicii. Astfel, luminile reacționează la muzică fără să interfereze cu alte zgomote de fundal, în timp ce îți oferă flexibilitatea de a putea folosi telefonul și pentru alte activități. Integrarea funcționează cu orice dispozitiv audio compatibil cu Spotify, cum ar fi o boxă portabilă, un smartphone sau un computer. Pentru a experimenta acasă aceasta integrare imersivă între lumină și sunet, conectează-ți conturile Philips Hue și Spotify în aplicația Philips Hue, iar apoi redă un cântec de pe orice dispozitiv care este autentificat cu contul Spotify.

„La Spotify, lucrăm permanent pentru a crea cea mai bună experiență de ascultat pentru fiecare moment, de pe orice dispozitiv, pe tot parcursul zilei”, a declarat Sten Garmark, Vicepreședinte al Consumer Experience, în cadrul Spotify. „Așteptăm cu nerăbdare să lansăm integrarea inovatoare cu Philips Hue, prin intermediul căreia iluminatul inteligent va adăuga o nouă dimensiune, îmbunătățindu-vă următoarea sesiune de ascultare”.

Disponibilitate

Integrarea Philips Hue + Spotify va fi disponibilă la nivel global începând cu 1 septembrie 2021, ca un program de acces timpuriu pentru utilizatorii aplicației Philips Hue 4. De îndată ce opțiunea este disponibilă pentru contul tău, proces care poate dura până la 7 zile, vei primi o actualizare cu Ce este nou, care va include un card Spotify. Activează programul de acces timpuriu și urmează instrucțiunile pentru a fi printre primii utilizatori care vor testa noua experiență. Din octombrie 2021, funcția fi inclusă permanent în aplicația Hue 4.

Pentru mai multe informații și specificații, puteți accesa: www.philips-hue.com/earlyaccess.