Konica Minolta Business Solutions România, lider pe piața sistemelor de printare, integrator de soluții IT și furnizor de sisteme de supraveghere și soluții de analiză video avansată, este partener oficial al ediției de anul acesta a festivalului UNTOLD.

UNTOLD este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică de amploare internațională care va avea loc în acest an. După aproape doi ani de pauză din cauza pandemiei de Coronavirus, ediția de anul acesta se va desfășura între 9 și 12 septembrie, la Cluj-Napoca. Evenimentul va fi o reîntâlnire îndelung așteptată și plină de încărcătură emoțională atât pentru artiști, cât și pentru fanii acestora.

Konica Minolta România va fi prezentă la UNTOLD 2021, unde va asigura monitorizarea evenimentului pe durata celor 4 zile, prin intermediul camerelor de supraveghere și soluțiilor software de analiză video avansată, în parteneriat cu Metrici, brand românesc specializat în soluții software și aplicații bazate pe analiză video și Inteligență Artificială. People Counting, una din aplicațiile software de analiză video, care poate detecta numărul de persoane la intrări, ieșiri sau în spațiile aglomerate, va fi utilizată pe tot parcursul festivalului.

Konica Minolta România deține un portofoliu complet de soluții video inteligente care includ, pe lângă camere IoT, recunoscute pentru fiabilitatea lor în condiții extreme, soluții de analiză video avansată bazată pe Inteligență Artificală și platforme de management video deschise, care asigură integrarea tuturor componentelor sistemului de securitate și interoperabilitatea cu sisteme de terță parte.

Compania oferă soluții video personalizate pentru companii din cele mai diverse domenii de activitate, de la industria de retail, sectorul industrial și de producţie, energie şi utilităţi, transport, construcţii, până la sectorul de sănătate, educaţie sau instituţii publice.

Pe piața locală, Konica Minolta România mai furnizează aplicații de analiză termică și detecție a feței, soluții de management al traficului, aplicații pentru gestionarea parcărilor sau aplicații de inspecție vizuală calitativă.