Enterprise Concept, unul dintre cei mai importanti furnizori de consultanta si executie IT de pe piata Europeana, cu expertiza in re-gandirea conceptuala a arhitecturii de procese si perfectionarea modelelor de business prin implementarea de BPM (Business Process Management), a semnat un contract de parteneriat cu Oracle, anuntand aderarea sa la reteaua OraclePartnerNetwork (OPN). In luna noiembrie a acestui an, Enterprise Concept anunta lansarea primului Centru de Excelenta in BPM din Romania, o platforma de training si suport pentru utilizarea celor mai inovative metode de implementare a metodologiei BPM, folosind tehnologie Oracle de ultima ora.

In calitate de Oracle Gold Partner, Enterprise Concept urmareste dezvoltarea si comercializarea de solutii BPM, construite cu ajutorul tehnologiei Oracle, menite sa imbunatateasca nivelul de satisfactie al clientilor si pozitionarea diferentiata pe piata de profil.

Parteneriatul Enterprise Concept – Oracle se va concretiza intr-un effort colaborativ de educare a pietei, prin introducerea unui program de training in cadrul Centrului de Excelenta in BPM, prima initiativa de acest gen din Romania, care se va desfasura, incepand cu luna Decembrie 2012, la Centrul de Training Enterprise Concept din Strada Baba Novac NR 19 A, Bucuresti, Sectorul 3.

Centrul de Excelenta in BPM va initia centralizarea si sustinerea consecventa a initiativelor de BPM din Romania, punand la dispozitia participantilor o structura progresiva de training si suport si oferind un nivel detaliat de analiza a arhitecturii proceselor de business.

In scopul accesarii experizei si succesului demonstrate prin abordarea acestei practici de management, participantii la training vor fi instruiti spre a folosi metodologia BPM prin prezentarea celor mai bune tehnici de implementare si monitorizare a executiei activitatilor de re-design ale proceselor de business, facand referire la numeroase exemple unde adoptarea de BPM a dus la transformari semnificative in cadrul companiilor. Cresterea eficientei operationale, automatizarea proceselor, monitorizarea imbunatatirii performantei organizationale, vizibilitatea fluxurilor si minimizarea timpului de procesare, adreseaza doar o parte din beneficiile aduse de implementarea solutiilor BPM.

Succesul stapanirii acestei discipline de management consta in adoptarea unei culturi organizationale patronate de Change Management, care legitimeaza BPM ca fiind o forma sustenabila de mentinere a cresterii si optimizarii performantei companiilor intr-un cadru economic volatil.

Cursul de Training in BPM este adresat publicului larg si urmareste certificarea participantilor, punand  la dispozitia acestora toate resursele necesare pentru instruirea  si acordarea de support in vederea facilitarii dezvoltarii competentelor manageriale de implementare a solutiilor bazate pe BPM,  sub tutela Enterprise Concept.

Conferinta de lansare a Centrului de Excelenta in BPM se va desfasuara in Bucuresti, pe data de 29 Noiembrie 2012.

Durata: 9:00 – 14:00

Locatie: Hotel Intercontinental, Sala Fortuna

Pentru inregistrare si inscrieri va rugam sa o contactati pe Irina Donciu – Marketing & PR Manager Enterprise Concept: E-mail: irina.donciu@enterprise-concept.com, Tel:  0735 846 337.