Prin acest serviciu suplimentar, care funcționează asemenea unui portofel virtual, plata online se poate face într-un mod sigur și ușor.

“Portofelul digital reprezintă un feature menit să ușureze viața utilizatorilor care, pentru a realiza o plată online, nu vor mai fi nevoiți să introducă toate datele cardului pe un site. Practic, informațiile necesare plății vor fi păstrate securizat într-un seif electronic, iar aceștia, cu ajutorul e-wallet-ului, vor putea face plata la orice comerciant mobilPay fără să își mai introducă datele de pe card”, a explicat Antonio Eram, CEO Netopia.

De asemenea, e-wallet-ul de la mobilPay face posibilă plata online oricând, chiar dacă utilizatorul deține mai multe carduri și nu le are în momentul în care vrea să realizeze o tranzacție sau nu știe informațiile de pe acestea.

“Folosirea unui e-wallet are și o serie de avantaje, printre care se numără securitatea suplimentară caracteristică acestui sistem de plată online, precum și flexibilitatea și ușurința”, a adăugat Antonio Eram.

Prin introducerea acestui nou sistem de plată, Netopia continuă să inoveze piața locală de profil. În prima parte a acestui an, procesatorul de plăți online a lansat serviciul one click payment pe Elefant.ro, cea mai mare librărie online din România.

Prin această procedură, clienții Elefant.ro pot completa o singură dată adresa de livrare și preferințele de plată, direct din contul de utilizator, urmând ca aceste informații să devină setări predefinite, folosite ulterior pentru fiecare comandă cu un click plasată pe librăria online.