OPPO, unul dintre liderii globali în domeniul tehnologiei, a anunțat astăzi încheierea unui parteneriat cu Horia Tecău, unul dintre cei mai valoroși jucători de tenis români, prin care promovează performanța fără limite. Astfel, utilizatorii sunt invitați să se inspire din povestea lui Horia și să persevereze în îndeplinirea visurilor, folosind cele mai noi tehnologii în avantajul lor.

OPPO este prezent în România din luna iunie a acestui an, cu smartphone-urile și accesoriile sale, țara noastră adăugându-se celor peste 40 de țări în care compania are deja reprezentanțe. Cu mai mult de 40.000 de angajați la nivel mondial, OPPO face investiții considerabile pentru a aduce permanent inovații în tehnologiile cheie hardware și software,  precum și în cazul conectivității 5G, algoritmilor de inteligență artificială (AI), realitate augmentată (AR), big data și altele. Odată cu inovația constantă, compania își propune să ofere utilizatorilor din întreaga lume produse și servicii adaptate tuturor necesităților consumatorilor, care devin o reprezentare a performanței.

„Filosofia OPPO se bazează pe un proces continuu de perfecționare pentru a livra performanță fără limite. Tocmai de aceea, ne bucurăm că am început parteneriatul cu Horia Tecău, pe care îl considerăm un sportiv extrem de talentat și, totodată, întruchiparea perseverenței și a profesionalismului. Valorile întruchipate de Horia: ambiția, dedicarea, anduranța și atingerea unor rezultate impresionante, sunt întocmai cele pe care vrem să le oferim utilizatorilor noștri prin toate produsele noastre.” a declarat Shaohua Yang, General Manager Green Leaves Technical, Distribuitor Unic Autorizat OPPO.

Smartphone-urile OPPO îmbină tehnologii avansate cu linii de design care subliniază eleganța contemporană și atenția la detalii, iar consumatorii au o experiență de utilizare memorabilă și, în plus, sunt inspirați să creeze și să obțină performanțe prin intermediul tehnologiei. Portofoliul de produse OPPO conține modele ce răspund diverselor necesități ale utilizatorilor, în România fiind disponibile seriile Find X, Reno și A, precum și accesoriile brandului – căști și smartwatch-ul OPPO Watch.

„Pasiunea pentru mișcare și sport a fost cu mine dintotdeauna. Din toată joaca de-a sportul, am ales tenisul. După multe antrenamente și lovituri la perete, mi-am dat seama că vreau să fac performanță. Și călătoria a inceput. La fel si provocările. Le-am luat așa cum au venit și nu aș schimba nimic din drumul meu, pentru că toate obstacolele m-au ajutat să ajung aici. Cu cât a fost șocul mai puternic, cu atât a fost schimbarea mai hotărâtă. La început, am încercat să îmi construiesc cariera singur, însă am înțeles foarte repede că, pentru fiecare aspect al carierei sau al vieții mele, am nevoie de prieteni, mentori și parteneri. De atunci, lucrurile au început să funcționeze: jocul la dublu a devenit o revelație, la fel și faptul că, atunci când mă bazam pe parteneri de încredere, îmi cream un mediu liniștit, de progres. Reușeam să mă bucur de călătorie și de legăturile pe care le făceam pe parcurs – și nu doar de destinație.

Dacă, pe teren, mi-am găsit deja partenerul acum mai mulți ani, în viața de zi cu zi, ca să mă organizez și să țin pasul cu ritmul meu activ, acesta a venit sub forma unui smartphone performant. Sunt surprins în permanență de tehnologiile pe care le descopăr de când am început să îl folosesc”, spune Horia Tecău, jucător profesionist de tenis și noul ambasador local OPPO.

Horia Tecău utilizează vârful de gamă OPPO Find X2, unul din cele mai performante smartphone-uri la nivel global. Acest model integrează puternicul procesor Snapdragon 865, precum și cel mai avansat ecran din lume, Ultra Vision QHD+ cu o rată de împrospătare de 120 Hz și peste un miliard de culori.

Cât despre înregistrările video realizate cu Find X2, acestea nu doar că au o calitate ridicată dar, datorită modului Ultra Steady Video și algoritmului OPPO de stabilizare al imaginii, chiar și cele mai dinamice activități, precum un meci de tenis, vor fi surprinse fără tremur și fără imagini sacadate.

De asemenea, având un sistem de camere care integrează o lentilă wide angle de 48 MP, cu un senzor Sony IMX 586, o lentilă ultra-wide de 12 MP și una telefoto de 13 MP, OPPO Find X2 obține performanțe incredibile și în ceea ce privește conținutul foto surprins, inclusiv în situații limită, așa cum sunt imaginile în mișcare sau cele pe timp de noapte.

Mai mult, datorită bateriei compuse din două celule care au împreună o capacitate totală de 4200 mAh, telefonul are rezistență ridicată și o funcționare fără cusur în orice scenariu de utilizare.

Iar, după o zi lungă de antrenamente, bateria se reîncarcă imediat datorită tehnologiei Super VOOC, care permite încărcarea completă a telefonului, de la 0 la 100%, în doar 38 minute.

Horia Tecău a început să joace tenis la vârsta de 7 ani și, de atunci, fiecare zi de antrenament a avut ca scop atingerea performanței. Pe parcursul carierei sale, prin concentrare și dedicare, a reușit să câștige două titluri în tuneele de Grand Slam și să aibă numeroase rezultate foarte bune în cadrul competițiilor internaționale. Toate acestea i-au oferit recunoaștere la nivel global în domeniul tenisului și l-au transformat într-un model pentru mulți tineri jucători care visează la o carieră de succes în tenis.

Ecranul a primit distincția Best Smartphone Display din partea organizației Display Mate, o pretigioasă organizație la nivel internațional specializată în testarea ecranelor.