OMNILOGIC anunta incheierea contractului de distributie cu ZTE Corporation, unul dintre cei mai mari producatori mondiali de echipamente de telecomunicatii si solutii de networking. Prin acest contract, Omnilogic a devenit astfel distribuitorul regional pentru ZTE Corporation in Romania, Serbia, Croatia, Slovenia, Bulgaria si Republica Moldova.

ZTE Corporation a fost infiintata in 1985, la Shenzhen, in China, si deruleaza in prezent activitati in peste 160 de tari. ZTE produce echipamente pentru retele de telecomunicatii fixe, mobile, pentru retele optice si de voce/date, inclusiv cele pentru retele inteligente de ultima generatie.

Oferind la acest moment gama de produse cea mai cuprinzatoare din industrie si solutii end-to-end, ZTE furnizeaza tehnologie de ultima generatie atat operatorilor telecom, cat si utilizatorilor din zona enterprise, intreprinderilor mici si mijlocii si, nu in ultimul rand, agentiilor guvernamentale din nenumarate tari din lume.

Astfel ZTE ofera atat solutii integrate wireline, wireless, terminale inteligente, cat si servicii cu valoare adaugata complementare (configurare, instalare, mentenanta etc). Expertiza si flexibilitatea companiei ZTE au sprijinit si sprijina operatorii de telecomunicatii si organizatiile mari si in egala masura business-ul mic si mijlociu sa-si atinga obiectivele de afaceri si sa ii sporeasca semnificativ nivelul de competitivitate.

Tehnologia ZTE este implementata de catre principalii operatori internationali mentionati si companii multinationale mentionati in Fortune-500. Nu in ultimul rand, compania este al patrulea cel mai mare producator mondial de telefoane mobile, oferind dispozitive elegante si inteligente pentru consumatorii din intreaga lume.

Omnilogic a adaugat un brand strategic in portofoliul sau prin obtinerea drepturilor de distributie cu valoare adaugata (VAD) pentru intreaga gama de produse ZTE in Romania, Serbia, Bulgaria, Croatia, Slovenia si Republica Moldova.  Omnilogic va lansa incepand cu     1 august 2014 programe customizate dedicate canalului de vanzari cu un set de initiative care se vor adresa atat partenerilor traditionali din zona business-ului mic si mijlociu, cat si marilor integratori de sisteme. Aceste initiative se vor concentra pe identificarea recrutarii si certificarii de parteneri ZTE. Adoptand noile tehnologii şi beneficiind de calitatea, inovatia produselor ZTE, precum si raportul excelent pret/performanta, partenerii Omnilogic pot raspunde mai eficient la nevoile clienţilor lor.” a declarat Gabriel Marin, Director General Omnilogic.

“Parteneriatul dintre Omnilogic si ZTE Romania este o alaturare naturala a doua concepte privind forta de exprimare a elitelor. Primul il constituie rafinamentul, precizia si rapiditatea implementarilor de succes, iar cel de-al doilea il reprezinta inteligenta customizarii echipamentelor si serviciilor in linii de productie de inalta tehnologie si cu aportul propriilor institute de cercetare-dezvoltare. In fata noastra se astern premizele unei colaborari de lunga durata care va ajuta la dezvoltarea mediului de afaceri oferindu-i o alta abordare parteneriala si nu in ultimul rand tehnologica prin prisma faptului ca ZTE Corporation este varful de lance al tehnologiilor customizate si totodata al parteneriatelor bazate pe consiliere directa si unicitate a produselor patentate. Congruenta celor doua medii intelectuale si productive ale Omnilogic si ZTE va asigura atat pietei interne cat si a tarilor din jurul Romaniei un acces mai eficient la liniile de productie din China, oferindu-le o cunoastere in direct a tehnologiilor de maine.”  a declarat Lorian Vintila, Directorul General al ZTE Romania.

Decizia noastra de a semna parteneriatul cu ZTE porneste in principal de la feedback-urile reseller-ilor nostri (atat din Romania cat si din regiune) cu privire la necesitatea orientarii solutiilor din portofoliul Omnilogic catre un brand nu numai extrem de competitiv, dar si adaptat la contextul actual al pietei IT, mai concret, care sa poata raspunde nu numai cerintelor inalte de calitate ale clientilor finali, dar si bugetelor din ce in ce mai stranse in care acestia trebuie sa se incadreze. Omnilogic crede ca solutiile ZTE sunt ideale pentru cerintele partenerilor nostri din regiunea Europei de Sud-Est. Gratie acestui parteneriat, Omnilogic va facilita accesul propriului canal de distributie la produsele si solutiile competitive ale ZTE” a declarat Vali Gaitan, Regional Sales Manager Omnilogic.