OLX.ro, cea mai mare platformă de anunțuri din piața locală, și MasterCard, lider în dezvoltarea soluțiilor inovatoare de plată și operator al celei mai rapide rețele de procesare a plăților din lume, anunță încheierea unui parteneriat cu scopul de a îmbunătăți experiența de plată a clientului și de a crește și diversifica plățile online cu carduri MasterCard și Maestro în România.

Dezvoltat pe mai multe paliere, parteneriatul va debuta cu o campanie online, prin care orice utilizator care plătește pe OLX.ro cu cardul său MasterCard sau Maestro, poate câștiga o vacanță de o săptămână în doi la Barcelona sau unul dintre cele 8 Smart TV-uri puse la bătaie de cele două companii, câte unul în fiecare săptămână dintre cele opt ale promoției.

Campania se va desfășura în perioada 8 februarie – 31 martie 2016.

“Ne dorim ca prin acest parteneriat să oferim utilizatorilor noștri un motiv în plus pentru realizarea plăților online prin cardul lor MasterCard sau Maestro. Orice utilizator OLX.ro care face plăți cu cardul MasterCard sau Maestro are comision 0 și poate plăti de oriunde s-ar afla, inclusiv din aplicația de mobil OLX.ro.“, declară Albert Șimșensohn, Director Comercial OLX.ro.

“Prin parteneriatul cu OLX.ro deschidem o nouă verticală strategică în dezvoltarea plăților online. OLX.ro este un partener valoros, nu doar prin brand-ul său foarte cunoscut, ci și prin varietatea de clienți care vând și cumpără de pe site-ul OLX.ro sau din aplicația mobilă. În plus, experiența de utilizare este una pozitivă, fiind optimizată continuu. Plata cu cardul este extensia naturală a acestei experiențe, iar prin această primă acțiune comună ne propunem să o aducem mai aproape de clienții OLX.ro.” a afirmat Gabriel Ghiță, Head of New Business Central & Eastern Europe, MasterCard.

 

Tragerile la sorți pentru stabilirea câștigătorilor premiilor săptămânale vor avea loc în data de 3 martie, respectiv 12 aprilie, în timp ce câștigătorul premiului cel mare va fi desemnat pe 12 aprilie.

Reprezentanții celor două companii se așteaptă la o rată de creștere de două cifre a plăților online cu cardul MasterCard sau Maestro pe OLX.ro în perioada campaniei. Pentru mai multe informații despre campanie, puteți accesa pagina dedicată: www.olx.ro/promotie-MasterCard-Maestro.