OLX.ro anunță astăzi lansarea noii sale aplicații mobile pentru Windows Phone. Astfel, OLX.ro devine singurul site de anunțuri gratuite din România ce oferă utilizatorilor aplicații mobile pentru cele mai folosite sistemele de operare: iOS, Android și, acum, Windows Phone. În prezent, OLX.ro are mai mult de 2,8 milioane de anunțuri active, iar peste 20% dintre utilizatorii OLX.ro acesează platforma direct de pe dispozitivele mobile.

Aplicația OLX.ro pentru Windows Phone beneficiează de o interfață prietenoasă și intuitivă, fiind extrem de ușor de folosit. Vânzătorii pot fotografia cu telefonul produsele pe care le oferă și pot  posta imediat anunțul direct din aplicație. Cumpărătorii la rândul lor, pot găsi rapid cu ajutorul aplicației de pe telefon exact produsele dorite, atât din localitatea în care se află, cât și de oriunde din țară.

Utilizatorii aplicației pot adăuga, de asemenea, pe ecranul de start al telefonului un shortcut către aplicația OLX.ro.

Din aplicația OLX.ro pentru Windows Phone, utilizatorii pot căuta și filtra anunțurile publicate, pot gestiona conturile pentru care sunt administratori sau pot salva anunțurile favorite. De asemenea, cumpărătorii pot suna direct din aplicație vânzătorii ale căror produse doresc să le achiziționeze, finalizând astfel tranzacțiile într-un mod mai rapid.

Toate cele trei aplicații mobile OLX.ro se pot descărca gratuit. Pentru întrebări sau asistență, utilizatorii pot contact echipa de suport la adresa de e-mail: contact@olx.ro.