Black Friday Okazii.ro va începe pe 29 noiembrie, la ora 00:00. Vor fi reduceri de până la 80%, la peste 130.000 de produse. Produsele pot fi comandate atât online, cât şi telefonic la numărul 0374/187.888 de către cei care nu au un cont Okazii.ro.

Pagina dedicată de Okazii.ro pentru Black Friday este: http://www.okazii.ro/black-friday.

La pregătirea acestui eveniment au lucrat peste 1100 de persoane – programatori, oameni de business, marketing, relaţii clienţi, infrastructură, securitate, vânzări directe, manageri de categorii şi creaţie. Cifra e spectaculoasă pentru că includem şi partenerii în echipa noastră, cei peste 1000 de vânzători de pe întreg teritoriul României.

Pentru a oferi cumpărătorilor cea mai bună selecţie de produse şi cele mai bune oferte, toate produsele incluse în campania Black Friday Okazii.ro sunt selecţionate în parteneriat cu principalele magazine online din cadrul platformei noastre, dar şi cu comercianti independenţi din întreaga ţară.

La Black Friday Okazii.ro vor participa peste 1000 vânzători, atât magazine online cât şi persoane fizice. Comercianţii independenţi care participă la Black Friday Okazii.ro sunt vânzători cu o experienţă de peste 13 ani în comerţul online.

„Black Friday Okazii.ro va fi un eveniment de anvergură în mediul online românesc, cu reduceri de până la 80% la peste 130.000 de produse, din 12 categorii diferite: electronice; electrocasnice; telefoane mobile şi smartphones; fashion; beauty; auto&moto; casă şi grădină; sport; cărţi; muzică; jocuri şi universul copiilor.” declară Răzvan Acsente, Project Manager Marketing la Okazii.ro.

Pentru toţi cei care vânează ofertele de Black Friday, Okazii.ro a pregătit tutorialul video ‘’Shop like a ninja’’, un ghid de supraveţuire pentru utilizatori de Black Friday ce pe care îl puteţi vedea la adresa: http://youtu.be/h1baBUPVm8U.