Toshiba Europe GmbH a lansat două noi proiectoare de business puternice, pe care te poţi baza. Atât NHX21A, cât şi NHW22A, oferă o durată de viaţă extinsă de până la 20.000 de ore*, ceea ce le face o alegere ideală pentru orice companie în căutarea unor proiectoare accesibile şi de durată. Noile echipamente completează perfect gama de proiectoare Toshiba, ce mai include şi recent lansatul SHX10. Modelele NHX21A şi NHW22A sunt disponibile în Europa, în 2012, din cel de-al treilea trimestru al anului.

Puternică şi, în acelaşi timp, economică, tehnologia Laser LED Hybrid este motivul pentru care te poţi baza pe proiectoarele Toshiba. Pot funcţiona până la 20.000 de ore* fără a fi nevoie să cheltuieşti sume mari pe schimbarea lămpilor. Prin urmare, pot fi folosite în orice situaţie, fie ca instalaţie pentru tavan, fie pentru proiectoare robuste, portabile. Calitatea înaltă şi costurile minime de mentenanţă înseamnă accesibilitate.

Toshiba NHX21A şi NHW22A oferă o calitat buna a imaginii, atât de la distanţe mici, cât şi de la distanţe mari. De la doar un metru, NHX21A poate proiecta o imagine cu o diagonală de 2,46 m, în timp ce NHW22A oferă o diagonală de 1,93 m. Pentru prezentări în săli mari, echipamentele pot proiecta pe un perete imagini cu diagonale de până la 7,62 m. Luminozitatea lui NHX21A este de 2500 lumeni, în timp ce NHW22A generează 3000 de lumeni. Controlul inteligent al luminozităţii asigură cea mai bună calitate a imaginii prin ajustarea automată în funcţie de lumina ambientală. Totodată, echipamentele beneficiază de un port HDMI® ce permite proiectarea datelor digitale necomprimate fără pierderi de calitate între dispozitivele compatibile HDMI.