O copie de rezervă a datelor ar trebui să fie obligatorie în zilele noastre, dar de multe ori nu se întâmplă așa. Protecția datelor ne afectează pe toți, așa că trebuie luată în considerare cu multă seriozitate. Soluția C2 Backup oferită de Synology dă posibilitatea utilizatorului de a configura cu ușurință o copie de rezervă a datelor. Pentru a vă convinge de utilitatea sa, o puteți încerca gratuit pentru o perioadă de 30 de zile.

Prin intermediul C2 Backup, Synology oferă un instrument excelent de backup al datelor pentru toti utilizatorii, fără nici o limită. Nu este nevoie să cumpărați un dispozitiv Synology pentru a face backup cu C2 Backup fiindcă toate datele sunt stocare în cloud și criptate cu o cheie pe care o dețineți doar voi.

C2 Backup vă permite să faceți back-up și să restaurați complet calculatoarele și inclusiv unitățile externe de stocare. În plus, serviciul permite stocarea mai multor versiuni de fișiere și permite recuperarea în cazul în care acestea au fost modificate sau pierdute în vreun fel. Puteți restaura întregul sistem sau doar fișierele de care aveți nevoie.

Deoarece copiile de siguranță sunt stocare în cloud, aveți nevoie doar de o conexiune la internet pentru a le accesa, astfel încât să vă puteți restaura datele de oriunde vă aflați. În același timp, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la securitatea backup-urilor,deoarece acestea sunt protejate prin criptare si, prin urmare, nici Synology nu le poate accesa.

Toate datele se află pe servere foarte tolerante la erori, asigurându-vă că toate datele dumneavoastră sunt păstrate în toate situațiile neprevăzute. C2 Backup vă permite să setați cel mai convenabil timp de backup și să alegeți politici flexibile de stocare. De exemplu, puteți limita timpul de păstrare a backup-urilor zilnice la o luna. Desigur, este acceptată redundanța incrementală, ceea ce economisește și spațiu. Momentele de backup pot fi executate după un program sau le puteți rula pe baza unor evenimente precum pornirea calculatorului, blocarea ecranului etc.

C2 Backup poate proteja datele de ransomware, deoarece poate restabili datele la starea lor dinaintea unui atac de malware, ceea ce este benefic în special în organizațiile mici care nu doresc să cheltuiască bani pe un sistem de backup separat. Cu C2 Backup, trebuie să plătiți doar pentru spațiul ocupat.

În cele din urmă, există un strat suplimentar de protecție în comparație cu stocarea fișierelor în cloud-ul public, cum ar fi OneDrive sau Google Drive. Datele sunt stocate în cloud în formă criptată, astfel încât nu pot fi citite sau recuperate fără a cunoaște cheia privată sau parola.

C2 Backup este oferit cu un plan de plată anual sau lunar. Cu toate acestea, doar stocarea în cloud-ul Synology este plătită, serviciul în sine fiind gratuit și nu există limite pentru numărul de utilizatori sau numărul de calculatoare. În plus, serviciul poate fi încercat gratuit timp de 30 de zile.

Synology C2 Backup oferă o multitudine de opțiuni de back-up:

 • Backup complet – Păstrați toate datele în siguranță prin protecția completă a dispozitivului
 • Sistem și software – Protejați intrumentele pe care le utilizați zilnic făcând back-up configurațiilor, setărilor și aplicațiilor
 • Fișiere și foldere – Securizați mai multe versiuni de documente, fotografii, videoclipuri și fișiere audio, astfel încât să vă puteți restabili munca daca ceva nu merge bine
 • Unități externe – Faceți back-up automat pentru unitățile externe atunci când sunt conectate la calculator

C2 Backup – Pentru persoane fizice

Faceți back-up pentru toate dispozitivele dumneavoastră Windows în cloud astfel încât să nu vă pierdeți fișierele importante niciodată.

C2 Backup – Pentru companii

Protejați-vă activitatea în cloud și pe sistemele locale cu o platformă centralizată și sigură bazată pe cloud.

Sistemele de operare compatibile cu C2 Backup sunt următoarele:

 • Windows 7 SP1
 • Windows 10
 • Windows 11
 • Windows Server 2008 R2 SP1
 • Windows Server 2012
 • Windows Server 2016
 • Windows Server 2019

C2 Backup pentru companii este compatibil și cu Microsoft 365.

Restaurați tot ce aveți nevoie

Opțiunile flexibile de reluare a backup-ului vă permit să reluați procesul de acolo de unde l-ați întrerupt. Folosind portalul de recuperare, puteți să căutați și să recuperați cu ușurință datele. Daca doriți să vă recuperați întregul sistem, puteți accesa portalul de recuperare și selectați versiunea pe care doriți să o restabiliți.

C2 Backup – Portalul de recuperare

C2 Backup – Portalul de recuperare

Infrastructură cloud robustă

C2 Backup este un serviciu construit pe infrastructura cloud Synology. Datele sunt protejate prin criptare și pot fi accesate doar cu o cheie privată. Conformitatea și confidențialitatea datelor în cadrul serviciilor Synology C2 din centrele de date sunt verificate în detaliu pentru proceduri stricte de securitate, certificări ISO 27001 și SOC 2 Tip II.

Gestionarea stocării

Datele sunt stocate numai în țara și centrul de date selectate, așa cum este specificat atunci când vă înregistrați contul Synolgoy. Compania operează centre de date în SUA, Germania și Asia.

Prima configurare

Pentru a folosi C2 Backup, accesați Synology C2 Backup și apăsați Start.

Synology C2 login

Synology C2 login

Apoi creați un cont Synology sau vă logați daca aveți deja cont. Următorul pas este alegerea unui abonament C2, existând opțiuni lunare sau anuale. De asemenea, aici alegeți dacă sunteți interesat să faceți back-up pentru o persoană sau o companie.

Setați apoi cheia de criptare pentru C2. Această cheie va fi folosită pentru a cripta toate datele stocate în serviciile Synology C2. Este important ca aceasta să fie ușor de reținut și de încredere. Această cheie de criptare poate fi utilizată în serviciile C2, adică C2 Storage, C2 Password sau C2 Transfer.

Setarea cheilor de criptare

Setarea cheilor de criptare

Când introduceți cheia de criptare pentru serviciile Synology C2 pentru prima dată, sistemul va genera o cheie de recuperare, care ar trebui să fie stocată într-un loc sigur. Cheia de recuperare vă va permite să vă accesați datele dacă pierdeți parola. Dacă cheia parolei și codul de recuperare sunt pierdute, datele criptate nu pot fi recuperate ulterior.

În acest moment, configurația este completă și puteți începe să faceți back-up.

Beneficiile backup-ului Synology C2

 • Back-up rapid fără alte dispozitive și programe suplimentare
 • Confidențialitatea datelor stocate, protecție cu cheie personală
 • Număr nelimitat de utilizatori sau computere
 • Protecție impotriva atacurilor ransomware