In toamna aceasta, iNES GROUP te intampina cu o noua oferta: pachetul iNES IPTV cu tableta iPad 2. Alaturi de serviciile de internet, televiziune IPTV si telefonie, acum beneficiezi si de serviciul de internet mobil pe tableta iPad 2 (capacitate 16 GB si trafic inclus 4GB).

Tableta iPad 2 combina portabilitatea si un display similar celor ale telefoanelor mobile, dar mai generos, functionand asemeni unui laptop sau notebook. Impreuna cu serviciul de internet mobil, tableta iPad 2 faciliteaza trimiterea de e-mailuri, conectarea la retelele de socializare si accesul la filme, jocuri si muzica, in orice imprejurare. In plus, clientii iNES GROUP au avantajul de a urmari, tot pe tableta, filmele si serialele originale HBO, prin interfata HBO GO.

iNES GROUP este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Bucuresti, oferind servicii business: acces dedicat prin fibra optica, IP/VPN, telefonie fixa, Data Center (colocare, servere dedicate). Pentru clientii din segmentul rezidential, iNES ofera primul serviciu IPTV din Romania – televiziune digitala prin fibra optica, inclusiv transmisie de canale HD – ca parte din pachetul Ines Triple Play, alaturi de internet prin fibra optica si telefonie fixa.

“Am creat acest nou pachet de servicii cu tableta iPad 2, pentru a acoperi nevoia de portabilitate si conectare permanenta a unui public complex, atat rezidential cat si business. Astfel, iNES GROUP isi completeaza portofoliul cu serviciul de internet mobil, pe iPad 2. Marele beneficiar va fi clientul, care se va bucura de acces nelimitat la internet si divertisment mobil. “, a declarant Dl. Ioan Irina, Director de Vanzari – iNES GROUP