HTC Corporation, lider în inovația tehnologiei mobile și de realitate virtuală, a prezentat astăzi noul model HTC Desire™ 10, cu variantele pro și lifestyle. Ambele telefoane îmbogățesc apreciata familie de smartphone-uri HTC Desire, aducând un design extraordinar și funcții de nivel de vârf de gamă. Noul HTC Desire 10 pro are camere foto de înaltă rezoluție pe ambele fețe ale telefonului, și include noul mod de fotografiere Panoramă Selfie, care surprinde imagini ultra-superangulare, precum și dotări de top, precum senzorul de amprente ultra-rapid. Noul HTC Desire 10 lifestyle vine cu legendarul HTC BoomSound Hi-Fi Edition, introdus odată cu vârful de gamă HTC 10, și aduce în plus un sunet Hi-Res pe 24 de biți, care îți oferă o performanță audio puternică și clară, atât pe difuzoare cât și în căștile audio.

 

Inspirat de mișcarea Art Deco în artă și design, noul HTC Desire 10 surprinde spiritul luxului și modernismului: linii metalice geometrice precise și îndrăznețe – influențate de contururile renumitului HTC 10 – încadrate de culori elegante și materiale sofisticate, pentru a crea un smartphone care te inspiră, cu un aspect seducător la exterior și o tehnologie puternică la interior. Precum mișcarea Art Deco a ridicat așteptările lumii în materie de eleganță și sofisticare, așa și noul HTC Desire 10 îți ridică așteptările pe care le ai de la un HTC Desire.

 

“Gama HTC Desire a însemnat dintotdeauna un design proaspăt, vioi și cochet, centrat pe oferirea unei experiențe excelente,” a declarat Chialin Chang, președinte Smartphone and Connected Devices Business, HTC. “În prezent, gama noastră Desire este pe cale să facă cel mai mare pas de la modelul Desire original încoace. Multe dintre inovațiile care au adus popularitate vârfului de gamă HTC 10 ne-au inspirat să le aducem și pe modelul Desire 10, transformându-l în cel mai uimitor telefon Desire de până acum. Datorită design-ului nou și de lux, inspirat de HTC 10, camerelor foto profesioniste și funcțiilor care le depășesc chiar și pe cele ale unor telefoane vârfuri de gamă din industrie, noul HTC Desire 10 îți va schimba așteptările pe care le ai de la un HTC Desire.”