Transformarea digitală este o necesitate pentru companiile de orice dimensiune – iar în ultimii ani nevoia de inovare în afaceri a alimentat această transformare. Lumea noastră cea conectată, bazată pe date, a creat un teritoriu digital neexplorat.

Infrastructura de ieri nu poate ține pasul cu cerințele de astăzi care evoluează rapid, mai ales atunci când acestea se pot schimba peste noapte. În acest mediu, transformarea digitală este esențială. Viitorul necesită o bază IT adaptabilă, scalabilă și sigură, care este pregătită pentru orice urmează.

Digitalizarea proceselor, produselor și serviciilor pentru a îmbunătăți performanța, îmbunătățirea experienței de utilizare pentru clienții interni și optimizarea rezultatelor poate suna ca o barieră pentru companiile mici și mijlocii, având în vedere expertiza, serviciile și soluțiile reale pentru a le susține în această călătorie.

Companiile mici și mijlocii au îmbrățișat lumea digitală. Cea de-a cincea ediție a raportului „Small and Medium Business Trends” realizat de Salesforce arată că majoritatea organizațiilor în creștere (71%) spun că afacerea lor a supraviețuit pandemiei datorită digitalizării. Și într-o perioadă de schimbare, IMM-urile în creștere accelerează investițiile în tehnologie. Motivele principale sunt creșterea productivității (62%), îmbunătățirea agilității afacerii (60%) și creșterea securității datelor (54%). Serviciile pentru clienți, vânzările și marketingul conduc transformarea digitală pentru IMM-urile în creștere.

Sprijinind infrastructura pentru această transformare, soluțiile de infrastructură, cum ar fi centrele de date, sunt esențiale pentru gestionarea afacerii viitorului (și prezentului).

Inovația în afaceri, noi procese bazate pe hybrid computing, management integrat, reziliență cibernetică. inteligența artificială și machine learning au încetat de mult să fie apanajul exclusiv al companiilor mari. Și, în legătură cu această transformare digitală, Dell Technologies propune o nouă linie de servere PowerEdge, cu procesoare Intel® Xeon® și AMD Epyc™ de a treia generație, proiectate pentru diverse sarcini de lucru și cu noi capabilități de management.

Noua generație de servere PowerEdge lucrează în mod colaborativ și inteligent în diverse medii pentru a crea o infrastructură adecvată cerințelor unei companii mici sau mijlocii. Noul portofoliu este conceput pentru a conduce motoarele de inovare în cadrul organizațiilor pentru a face față provocărilor transformării digitale cu o infrastructură sigură care acceptă o gamă extinsă de sarcini de lucru.

Linia a fost proiectată și construită având la bază trei piloni conceptuali pentru a fundamenta suportul oferit clienților. În primul rând, Adaptive Computing răspunde cerințelor în continuă evoluție – cu o platformă concepută pentru a valorifica cele mai recente progrese tehnologice cu un portofoliu larg, dimensionat pentru a satisface diferite sarcini de lucru, scalabil cu ușurință acolo unde aveți nevoie. Al doilea este Infrastructura de calcul autonomă, prin sisteme de management care lucrează împreună în mod independent, performând conform parametrilor pe care îi definiți. De exemplu, prin Dell EMC OpenManage Enterprise, oferă economii de timp în medie de până la 85% și elimină zeci de pași prin automatizare.

Folosind cele mai recente tehnologii Intel, noile servere PowerEdge oferă puterea de calcul necesară pentru cele mai critice sarcini de lucru și aplicații, asigurând răspunsuri rapide la oportunitățile de afaceri cu sisteme inteligente, eliberând în același timp specialiștii IT ai companiei pentru a se concentra pe activități care adaugă valoare afacerii prin inovație.

În cele din urmă, Reziliența Proactivă este concepută pentru interacțiuni sigure cu capacitatea de a anticipa potențialele amenințări. Această securitate încorporată permite sistemelor să lucreze împreună în mod independent, realizând funcții precum verificarea criptografică end-to-end în timpul procesului de boot, protecția robustă de boot și firmware, BIOS fiabil, firmware de încredere și bootloader verificat pentru sistemul de operare.

Pe lângă ipotezele de proiectare, noile modele sunt echipate cu procesoare având cele mai avansate caracteristici. Combinat cu tehnologia Deep Learning Boost, procesorul scalabil Intel® Xeon® de a treia generație oferă performanță superioară cu 74% mai rapidă de antrenament și inferență pentru inteligența artificială, machine learning și deep learning. Pentru a suporta sarcini de lucru cu volume mari de date, serverele folosesc standardul PCIe Gen 4.0 care oferă o performanță de transfer de două ori mai mare decât generația anterioară și până la șase acceleratoare per server.

Cu un șasiu proiectat unic, serverele PowerEdge dispun de ventilatoare tubulare și răcire adaptivă pentru un consum mai eficient de energie cu 60%. În versiunile cu răcire multi-vector, debitul de aer generat de ventilatoare poate fi direcționat automat către partea cea mai fierbinte a serverului pentru o răcire optimă.

Sistemul de răcire directă cu lichid pentru servere are o tehnologie unică de detectare a scurgerilor, care îi ajută pe clienți să găsească și să rezolve mai rapid problemele serverului.

Ca motoare ale inovației, serverele Dell EMC PowerEdge oferă tehnologii și soluții pentru a ajuta companiile să inoveze, să se adapteze și să se dezvolte. Cu un portofoliu optimizat pentru cele mai recente aplicații și dezvoltat special pentru AI și inovații constante din partea organizațiilor, Dell EMC PowerEdge asigură o infrastructură flexibilă și scalabilă în condițiile unui cost total al proprietății atractiv.

Serverele Dell EMC PowerEdge sunt disponibile prin intermediul partenerului ASBIS Romania, ai cărui consultanți și specialiști sunt gata să vă consilieze și să vă ajute să alegeți modelele și serviciile asociate adecvate necesităților companiei dumneavoastră.