GECAD NET anunță disponibilitatea noilor suite Autodesk 2014 atât prin vânzare directă, cât și în magazinul online de software www.GECADshop.ro. Noua familie de aplicații de proiectare include:

 • Autodesk AutoCAD Design Suite 2014 – pentru proiectare generală
 • Autodesk Building Design Suite 2014 – pentru proiectare în domeniul construcțiilor
 • Autodesk Entertainment Creation Suite 2014 – pentru creație în industria video-TV și cinema
 • Autodesk Factory Design Suite 2014 – pentru design de facilități de producție
 • Autodesk Infrastructure Design Suite 2014 – pentru proiectare de infrastructuri
 • Autodesk Plant Design Suite 2014 – pentru inginerii și proiectanții din domeniul instalațiilor tehnologice
 • Autodesk Product Design Suite 2014 – pentru industria mecanică, acoperind un flux complet: proiectare, vizualizare, simulare.

 

“În afara noilor suite dedicate proiectării, GECAD NET pune la dispoziția clienților săi și soluția de data management Autodesk Vault, ce ajută la organizarea, gestionarea și urmărirea proiectelor de design, inginerie, a simulărilor și documentelor aferente.  Indiferent dacă echipele lucrează în același sediu sau în sedii diferite, Autodesk Vault le permite să colaboreze mult mai eficient, să partajeze informațiile cu colegii lor și să își maximizeze rezultatele în proiectele de design. Autodesk Vault este integrat cu toate aplicațiile Autodesk, inclusiv Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor și Autodesk Revit și poate fi integrat cu toate aplicațiile de business din cadrul companiilor, cum ar fi sistemele ERP și CRM“, explică Cristina Anton, Business Manager Autodesk în cadrul GECAD NET.

 

Printre cele mai importante noutăți pentru suitele recent lansate se numără:

 • Adăugarea AutodeskReCap, o familie de aplicații de captură și servicii cloud ce simplifică procesul de creare a unor medii și obiecte 3D utilizând scanări laser și fotografii, ceea ce ajută proiectanții și designerii să simuleze contextul în care trebuie amplasat un obiect, o clădire sau un element de infrastructură.
 •  O mai bună interoperabilitate între aplicațiile de proiectare astfel încât la importuri și exporturi de obiecte proiectate, integritatea lor să nu fie afectată.
 • Extinderea funcționalităților din zona desktop către cloud, prin Autodesk 360 care oferă practic spațiu de lucru nelimitat și securizat pe serverele Autodesk. Autodesk este primul furnizor software care are complet în cloud toate funcționalitățile de Product Lifecycle Management. Mai mult, clienții care utilizează Autodesk 360 primesc o serie de beneficii suplimentare cum ar fi un timp mai scurt de randare (dacă în mod normal, într-un proiect desktop, randarea durează chiar și 8 ore, în cloud același proces poate fi redus la 30 de minute).

 

Odată cu lansare noilor suite, Autodesk a regândit modelele de licențiere și beneficiile aduse clienților. Astfel, acum accesul la aplicații este mai flexibil și adaptat nevoilor companiilor. Suitele Autodesk 2014 sunt disponibile în edițiile Standard, Premium și Ultimate.

 • Edițiile Standard includ toate AutoCAD și AutoCAD Raster Design.
 • Clienții cu subscripții la Autodesk Building Design Suite au acces la Autodesk Green Building Studio și servicii de analiză energetică, în ediția Standard, dar și la InfraWorks 2014 în cadrul licenței Ultimate.
 • Autodesk Factory Design include peste 300 de configurări de elemente de fabrici.
 • Autodesk Infrastructure Design Suite Premium include Infraworks 2014, Autodesk Roads and Highways Module pentru Infraworks 2014 AutoCAD Utility Design și, pentru prima dată, o versiune Revit ce combină toate instrumentele de design arhitectural, mecanic, electric, de instalații și de structură.
 • Autodesk Plant Design Suite Ultimate oferă acces la Autodesk Inventor cu Routed Systems, iar ediția Premium include acum Autodesk 3ds Max Design.
 • Autodesk Product Design Premium include acum Autodesk Inventor Professional și Autodesk Navisworks Manage.

 

“În afara licențierii produselor Autodesk, GECAD NET oferă servicii de implementare și training pentru noile suite, echipa noastră tehnică fiind deja certificată pe aplicațiile de proiectare dedicate industriei mecanice – Product Design Suite, process&plant – Plant Design Suite, arhitectura și construcții – Building Design Suite și proiectare generală – AutoCAD și având expertiză inclusiv în Entertainment Creation Suite“, conchide Cristina Anton.