Ecranele sunt omniprezente, acasă, la birou și in spațiile comerciale, toate având diverse roluri și aplicații. Această utilizare tot mai frecventă inspiră crearea de tehnologii noi performante. Pentru o experiență tactilă îmbunătățită, rapidă și receptivă, Philips lansează linia de monitoare Touch In-Cell Philips (seria B1TC), pregătită pentru a spori productivitatea utilizatorilor. Monitoare Philips Open Frame Touch (seria B1TFL) sunt concepute pentru scenarii de utilizare care necesită monitoare extrem de specifice, durabile și versatile: puncte de informații, chioșcuri și aplicații din magazin.

Experiență superioară de utilizare

Noua serie B1TC este formată din două modele: 242B1TC cu diagonală de 23.8 inch și 222B1TC cu diagonal de 21.5 inch. Acestea se bazează pe tehnologia avansată In-Cell și Projected Capacitive (P-Cap), care asigură o transmisie mai bună și rate de răspuns mari , ce rezultă într-o experiență tactilă mai rapidă și suport pentru 10 puncte simultan. Tehnologia tactilă In-Cell permite un design subțire, un cadru cu 3 laturi și un panou IPS care va asigura unghiuri de vizualizare largi. Afișajul are un panou anti-glare cu rezistență 3H care, cu rezoluția Full HD, oferă întotdeauna imagini excelente. Sensibilitatea tactilă mai naturală, fluidă și rapidă satisface nevoile și dorințele oricărei aplicații de acasă, de birou sau educaționale – de asemenea, beneficiaza de compatibilitate plug & play cu Windows 10 și diferitelor versiuni Android și Linux.

Fiabilitate 24/7

Noua serie B1TFL este formată din patru modele: 23,8” 242B1TFL, 21,5” 222B1TFL, 17” 172B1TFL, 15” 152B1TFL. Toate au tehnologia touch Projected Capacitive (P-Cap) pentru o reacție fluidă care poate detecta cu ușurință 10 degete simultan. Această tehnologie funcționează chiar si cu mănuși, făcându-l extrem de versatil și potrivit pentru locurile publice. O altă caracteristică specifică este sticla acoperită de la margine cu rezistență la zgârieturi 7H, esențială pentru o experiență tactilă sigură și durabilă și curățare sau dezinfectare ușoară atât în ​​mediul interior, cât și în exterior. Afișajele au, de asemenea, o luminozitate suplimentară de la 350 de nituri (Philips 242B1TFL) la 450 de nituri (Philips 152B1TFL) și acoperire anti-glare pentru o utilizare confortabilă în locurile cu lumină artificială sau chiar și în lumina soarelui. Deoarece fiecare nevoie este diferită în ceea ce privește utilizarea și setarea, toate cele patru modele beneficiază de certificare IP65 (doar față) și spumă de etanșare laterală pentru protecție împotriva apei și a prafului. Timpul de funcționare adaugă și o valoare excepțională: aceste monitoare sunt gata să ruleze la capacitate maxima 24/7, astfel încât utilizatorii să poată lucra sau interacționa zi și noapte.

Conectivitate completă și ușurință în utilizare

Conectivitatea este concepută pentru a fi cât mai confortabilă posibil, fără a neglija utilizările și nevoile specifice. Aceste monitoare cu touch au compatibilitate multiplatformă cu diferite versiuni de Windows, Android și Linux. Seria B1TC prezintă intrări VGA, HDMI și DisplayPort, precum și trei USB-A 3.1 (unul cu încărcare rapidă). Pe de altă parte, seria B1TFL este echipată cu intrări VGA, DVI, HDMI și DisplayPort, precum și un hub USB încorporat (2x USB-A 3.1) pentru a conecta dispozitive hardware și alimentare suplimentare.

Modelele Open Frame pot fi utilizate în orientare landscape, portret sau cu fața în sus incastrate intr-un birou de lucru, spre exemplu. Sistemul de montare permite atât opțiunile VESA, cât și un sistem L-Brackets (inclus în cutie), care acoperă majoritatea instalațiilor, în timp ce o telecomandă cu fir controlează OSD, asigurând un setup usor odată ce monitorul a fost instalat.

Modelele avansate In-Cell sunt concepute pentru a îndeplini diferite standarde și prezintă un design subțire cu 3 laturi fără cadru și subțire cu SmartStand, un design Z cu suport cu balama duală care se adaptează nevoilor utilizatorului și permit creșterea productivității și a confortului. Montajul VESA este, de asemenea, disponibil.

Certificat pentru confort și durabilitate

Certificările joacă un rol important în alegerea monitorului potrivit, în special pentru spațiile deschise: asigură nivelul necesar de calitate sau protecție specific acestor aplicații, care sunt adesea caracterizate prin utilizarea frecventă și uneori in conditii grele. Seria Philips B1TFL prezintă certificările fundamentale în ceea ce privește siguranța și pericolele electronice. Mai mult, acestea sunt certificate EMI Clasa B.

Utilizarea profesională, personală și educațională trebuie să fie și ea activă, de aceea seria B1TC oferă mod LowBlue, tehnologie Flicker-Free și EasyRead pentru o experiență de vizionare confortabilă, aproape asemănătoare hârtiei. În plus, este complet certificat de ES, TCO, EPEAT, TUV și TUV Eye Comfort – pentru o experiență și o productivitate sigură.

Prețuri și disponibilitate:

Model Disponibilitate Pret
152B1TFL mai 2021 1951 lei
172B1TFL mai 2021 2196 lei
222B1TFL aprilie 2021 2245 lei
242B1TFL mai 2021 2293 lei
242B1TC aprilie 2021 1511 lei
222B1TC June 2021 1364 lei