nJoy este prima marcă IT&C românească ce se extinde și pe piața din Ungaria .  nJoy a semnat o colaborare cu cel mai mare distribuitor IT&C din Ungaria, CHS , astfel numărul total de țări pe care compania activează este de patru, pe lăngă România, Macedonia și Bulgaria. Începând cu săptămâna viitoare produsele nJoy vor putea fi găsite la partenerii CHS din Ungaria în gamă completă: mouse -uri, surse, carcase, UPS-uri etc.

nJoy, o marcă IT&C românească lansată în iunie 2010 și a cărei licență exclusivă este deținută de Dai Tech SRL, bazându-se pe o experiență de peste 15 ani a personalului său dorește să își surprindă utilizatorul prin imprimarea unui caracter personal produselor sale; scopul nJoy este de a aduce zâmbetul pe fața utilizatorului în momentul contactului acestuia cu produsul.

“Suntem un grup de oameni tineri cu o vârstă medie de 29 de ani, ambițioși și pasionați de tehnologie, conduși de o echipă managerială cu peste 15 ani de experiență în domeniul IT&C. Ne-am strâns în jurul companiei dintr-o motivație individuală și din dorința de a reuși, de a arăta lumii cine suntem și ce putem realiza împreună. Compania reprezintă o înglobare a calităților noastre individuale și care reunite sunt cartea noastă de vizită colectivă. În momentul de față suntem prezenți în patru țări, România, Bulgaria, Macedonia și Ungaria. În ultimii doi ani am dezvoltat peste 15 categorii de produse însumând aproximativ 90 de repere. Am desfăcut în piață în jur de 175 de mii de unități cu o valoare totală de raft de aproximativ 5 milioane de  by Text-Enhance” href=”http://www.comunicatedepresa.ro/njoy/njoy-se-extinde-n-ungaria/?cid=225646″>online cât și din cel offline.

CHS este cel mai mare și mai important distribuitor IT&C ce activează în Ungaria. Începând cu anul 1999 CHS a devenit lider incontestabil de piață și prezent în topul celor mai de succes 200 de companii maghiare. Distribuitorul are înregistrați peste 6000 de parteneri la nivel național, atât din mediul online cât și offline, comercializând peste 10000 de reprere de la peste 100 de producători de renume mondial. În 2012 CHS estimează o cifră de afaceri totală de aproximativ 37 miliarde de forinți, reprezentând peste 130 de milioane de euro.

Următoarele piețe vizate pe viitor de către nJoy sunt Ucraina, Belarus, Bosnia și Herțegovina Muntenegru, Albania și Rusia unde ne propunem să ajungem până la finalul anului 2013.

Pentru mai multe detalii despre produsele nJoy vizitați adresa www.njoy.ro