Noua linie include huse cu design clasic sofisticat, banderole sport şi soluţii pentru protecţia ecranului

Belkin a prezentat o linie de accesorii concepute pentru noul IPhone 5. Gama de peste 40 de huse şi banderole sport cuprinde stiluri clasice, elegante şi pline de culoare care scot în evidenţă designul strălucitor al noului IPhone 5, asigurând în acelaşi timp o protecţie completă, aşa cum Belkin va obişnuit.

Cu un stil sofisticat, gama negru clasic etalează inteligenţa telefonului, iar gama alb şi incolor permite expunerea liniilor elegante ale IPhone 5. O nouă gamă de culori vibrante din mai multe materiale şi cu diferite finisări adaugă un strop de distracţie şi vitalitate pentru a se potrivi dispoziţiei, garderobei dumneavoastră sau evenimentelor la care participaţi.

“De la distractiv şi strălucitor, la simplu şi sportiv, noile noastre concepte pentru IPhone 5 oferă soluţii pentru stilul fiecaruia” – a declarat Tristan Lericollais, director pentru managementul produselor la Belkin. „Ţintind echilibrul potrivit între formă şi funcţie, noua noastră colecţie de huse şi banderole îmbunătăţeşte diferitelele moduri în care ne utilizăm telefoanele în viaţa de zi cu zi, fără sacrificarea stilului personal.”

Liniile selectate din gamă, inclusiv Grip Sheer, Flex, Shield şi Shield Sheer Matte vor fi disponibile la sosirea în magazine a noului IPhone 5, astfel că veţi avea posibilitatea de a-l proteja de la bun început.