ViewSonic, lider global pe piata solutiilor de afisare, anunta faptul ca monitoarele din seria VX85 detin premiul iF pentru design.
Proiectate in vederea optimizarii divertismentului pentru acasa, pentru a oferi experiente la o calitate de studio, monitoarele din seria VX85 au o multime de atribute din spectrele ergonomiei si tehnologiei. Sunt disponibile doua diagonale, de 24 de inches si 27 de inches, ambele prevazute cu un design circular inovator, ce permite rotirea in plan orizontal si inclinarea fata-spate pentru un confort optim,
alaturi de un sistem practic de gestionare a cablurilor. In acelasi timp, constructia cu rame deosebit de inguste si solutia de reducere a emisiilor de lumina albastra maximizeaza la randul lor nivelul de confort asigurat utilizatorului, indiferent de mediul de utilizare.
“Experienta de 30 de ani detinuta de ViewSonic in proiectarea si producerea de solutii vizuale inovatoare, cu nenumarate premii obtinute, reprezinta cel mai valoros atribut al nostru, caci ne permite sa le oferim clientilor produse care sa ii inspire in activitatea lor, indiferent ca este vorba despre munca, de activitatea de invatare sau relaxare. Datorita designului subtil si inteligent, seria VX85 a obtinut prestigiosul premiu iF pentru design, ceea ce demonstreaza ca este perfect adaptata preferintelor utilizat orilor in materie de confort, ceea ce permite crearea cadrului ideal pentru obtinerea celei mai bune experiente vizuale.”, a spus Oscar Lin, Director al
Diviziei de Monitoare de la ViewSonic.

Premiul iF pentru design – Aspect estetic si practic
Designul inovator circular al monitoarelor din seria VX85 permite atat functia de inclinare fata-spate in intervalul -5 o /+20 o , cat si rotirea in plan vertical de pana la 30 o pentru o experienta vizuala cat mai placuta, precum si aspectul fara expunerea in exces a cablurilor. Ecranul IPS cu rame ultra-inguste asigura o prezenta eleganta, iar utilizatorii cu simt artistic vor aprecia cu siguranta sistemul de fixare VESA ascuns, precum si finisajele negru si argintiu mat, caracteristici nepretuite pentru decorarea cu bun gust a locuintei.
Excelenta in design atinsa de VX85 a fost recompensata cu premiul iF pentru Design, acordat pentru experienta de „divertisment partajat” oferita intr-o gama largade aplicatii vizuale. Aspectul elegant si suportul texturat ce joaca rol de sistem pentru ascunderea cablurilor au fost mentionate ca elemente de design deosebite. In plus, VX85 ofera si o calitate superioara a imaginii, caracterizata de uniformitatea iluminarii din orice unghi ar fi privit ecranul.