Axis Communications a anunțat lansarea a două mini-camere de tip dome concepute să ofere imagini excelente chiar și în condiții de luminozitate dificile.

Camerele AXIS M4216-LV și AXIS M4216-V sunt echipate cu o unitate de procesare cu învățare profundă (DLPU) și sunt concepute să se integreze perfect în orice mediu, putând fi revopsite. Sunt prevăzute cu port HDMI și oferă posibilitatea de a adăuga conectivitate I/O și modulul audio AXIS T61.

Datorită tehnologiei Wide dynamic range, aceste camere de tip dome compacte și discrete asigură claritatea imaginilor chiar și atunci când scena conține atât zone luminoase, cât și zone întunecate.

În plus, modelul AXIS M4216-LV este echipat cu tehnologia Axis OptimizedIR care conferă un nivel excepțional de claritate chiar și în condiții de întuneric deplin.

Caracteristicile principale:

  • 4 MP / HDTV 1080p;
  • Design compact și discret;
  • Obiectiv varifocal, cu control de la distanță al funcției de zoom și focalizare;
  • Suport pentru sisteme de analiză cu învățare profundă;
  • Ieșire HDMI pentru monitoare publice.

Camerele dispun de zoom și focalizare automată, nemaifiind necesară reglarea manuală. În plus, funcția Axis Edge Vault protejează ID-ul dispozitivelor Axis și simplifică autorizarea acestora în rețea.