Odată cu lansarea XProtect® Rapid REVIEW, clienții Milestone vor avea posibilitatea de a accelera procesele de investigare și de a descoperi cu rapiditate și acuratețe ceea ce își doresc să găsească. Bazându-se pe tehnologia de analiză video pusă la dispoziție de BriefCam, ore întregi de înregistrări video pot fi trecute în revistă acum în doar câteva minute, oferind un proces decizional îmbunătățit și un nou impuls oricărei investigații.

XProtect Rapid REVIEW de la Milestone este o soluție inteligentă de analiză video care permite operatorilor de securitate și anchetatorilor să caute în mod eficient în volume mari, de ore și ore de înregistrări video și să identifice exact ceea ce caută în doar câteva minute.

Având la bază tehnologia inovatoare de analiză video BriefCam®, XProtect Rapid REVIEW este un add-on care este integrat perfect în XProtect Smart Client de la Milestone. Produsul este disponibil prin canalul autorizat de parteneri Milestone Systems și este compatibil cu toate produsele XProtect VMS achiziționate.

„XProtect Rapid REVIEW este o soluție ideală pentru clienții Milestone XProtect, care doresc să-și îmbunătățească investiția în VMS cu instrumente analitice premium de investigare video. BriefCam este încântată să acceseze un segment de piață care nu este abordat în prezent, prin Milestone și vastul său ecosistem de parteneri”, a declarat Gili Rom, VP Strategy and Alliances la BriefCam.

Bjørn Skou Eilertsen, Chief Technology Officer la Milestone Systems, a declarat:

„În mod clar, XProtect Rapid REVIEW este un instrument important pentru clienții noștri, care îi ajută să-și accelereze investigațiile și, în general, să lucreze mai inteligent cu VMS-ul lor. Aducerea celor mai bune soluții pentru clienții noștri este obiectivul nostru cheie.”

XProtect Rapid REVIEW permite căutări și filtrări video de mare precizie pentru mai multe camere, bazate pe o suită în expansiune de clase, atribute, comportamente și straturi vizuale care ajută investigatorii să identifice oamenii, obiectele și comportamentele care îi interesează. Tehnologia unică VIDEO SYNOPSIS® oferă operatorului posibilitatea de a vizualiza simultan obiecte care au apărut în momente diferite în cadrul înregistrării video.

De asemenea, folosind caracteristica Appearance Similarity operatorul poate localiza instantaneu persoane, vehicule și alte obiecte de interes căutând obiecte cu atribute similare. Pentru perioada pandemică, respectarea normelor sanitare este susținută de o serie de alte caracteristici precum: Face Mask Detection, Proximity Identification sau Line Crossing.

„Lansarea XProtect Rapid REVIEW reprezintă un parteneriat strategic pentru a aduce analiza video mai aproape de produsul nostru principal și pentru a adăuga o valoare suplimentară investiției clienților noștri în XProtect”, a spus Eilertsen.

„Vrem să permitem companiilor și guvernelor să valorifice puterea analizei datelor, ceea ce le poate ajuta să abordeze deficitul de resurse, amenințările de securitate și alte provocări. Uneori putem descoperi că cea mai bună opțiune este să integrăm instrumentele analitice în XProtect. Acestea fiind spuse, deschiderea este încorporată în ADN-ul lui Milestone, XProtect rămâne un VMS cu platformă deschisă și continuăm să furnizăm soluțiile de management video care rezolvă cel mai bine nevoile clienților prin parteneriate puternice cu partenerii noștri tehnologici”, a concluzionat Eilertsen.