Man and Machine Romania , subsidiara a grupului german Mensch und Maschine Software SE (M+M), (www.mum.de), Autodesk Platinum Partner, organizeaza cursuri de instruire pentru specialistii proiectanti CAD in cadrul centrului autorizat Autodesk (ATC) – Man and Machine Education Center.

Man and Machine Education Center detine multiple acreditari acordate de Autodesk pentru sustinerea de programe de instruire CAD in Romania, avand o sala noua in Bucuresti si un centru de formare mobil, ceea ce ii permite sa sustina cursuri si la beneficiar. Printre cele mai importante produse Autodesk pentru care Man and Machine Education Center ofera instruire se numara AutoCAD, Autodesk Inventor, AutoCAD Mechanical, AutoCAD Plant 3D, AutoCAD P&ID, Autodesk Vault, AutoCAD Civil 3D, AutoCAD Architecture, Revit Architecture, Revit Structure etc. Specialistii Man and Machine pot sa ofere la cerere instruire personalizata pentru toate aplicatiile mentionate.

Cursurile de instruire includ atat parte teoretica, cat si exercitii care garanteaza dobandirea abilitatilor practice in lucrul cu aplicatia si sunt sustinute de instructori autorizati Autodesk cu experienta in proiectare, care au pregatit peste 1300 de utilizatori ai aplicatiilor CAD in industriile mecanica, arhitectura, constructii, instalatii si infrastructura.  Sunt emise atat certificate oficiale Autodesk cu recunoastere internationala, cat si certificate proprii, Mensch und Maschine, cu reputatie la nivel european. Materialele de instruire oferite sunt in format electronic (sau optional, in format tiparit) elaborate pe baza manualelor oficiale Autodesk, sau pe baza curriculei proprii Mensch und Maschine.

Cursul AutoCAD Civil 3D Essentials este foarte important deoarece imbunatateste timpul de lucru, creste productivitatea muncii, precizia datelor prelucrate cu acest soft este mult mai mare”, a declarat Bogdan-Alexandru Ghintuiala, Tehnician topometrist, Hidroconstructia SA Bucuresti, Sucursala “Moldova” Bacau.

Cursul Autodesk Inventor Essentials pe care l-a urmat este foarte important pentru pregatirea mea profesionala si imi va fi de mare ajutor in activitatea pe care o desfasor. Sper din suflet sa am ocazia de a folosi cat mai mult acest soft”, a declarat Daniel Chirosca, Inginer proiectant, DMT Design SA Galati.

Consider cursul AutoCAD 2D Essentials ca fiind foarte instructiv in concordanta cu cerintele pietei”, a declarat Florin Amarandei, Manager mediu funciar si resurse minerale, Lafarge Agregate Betoane.

Doar in aceasta vara, Man and Machine Education Center sprijina inginerii specialisti CAD prin invitatia de a  participa la doua cursuri de instruire, platind doar unul singur. Oferta se aplica si pentru participarea la acelasi curs a doua persoane din cadrul aceleiasi companii, plata facandu-se doar pentru o singura persoana. Promotia este valabila pentru toate cursurile de instruire programate in lunile iunie, iulie si august 2012 care se desfasoara la sediul Man and Machine Education Center. Pentru a afla datele cursurilor va invitam sa vizitati www.manandmachine.ro.