Maguay a participat în acest week-end la cea de-a treia ediție a celui mai mare eveniment de gaming care s-a organizat în România anul acesta, DreamHack Bucharest 2014. Ca și în cadrul ediției precedente, Maguay a avut un stand care a atras, pe toată durata evenimentului, mulțimea de vizitatori. Au fost expuse atât laptop-uri, cât și sisteme desktop din gama de gaming Maguay, pe care gamerii au avut ocazia să se delecteze cu jocurile preferate. Aceștia au testat performanțele echipamentelor Maguay și s-au bucurat de o experiență plăcută a utilizatorului cu jocuri care necesită resurse considerabile.

Atracțiile stand-ului în materie de portabile au fost Maguay MyWay P1703sli, cel mai puternic laptop de gaming, dotat cu 2 plăci video nVIDIA GeForce GTX 880M având 8GB fiecare, un procesor puternic Intel® Core™ i7-4810MQ (6M Cache, 3.80 GHz turbo) și cu numeroase opțiuni de configurare, precum ecran 3D sau Gamut 90%. Puternicul ultraportabil de gaming P1301x cu ecran de 13” pe tehnologie IPS și placă video GeForce GTX 860M a fost de asemenea apreciat pentru performanțele sale, dimensiunile și greutatea redusă.

“Educăm cumpărătorul oferindu-i posibilitatea de a vedea echipamentele Maguay GamePower în acțiune, în cadrul competițiilor de gaming profesioniste și în tandem cu periferice de gaming de renume. Oferim calitate și tehnologie de top la un preț corect, iar demonstrațiile practice din cadrul evenimentelor dedicate sporesc încrederea a tot mai multor jucători profesioniști, aceștia alegând să atingă performanța de vârf pe GamePower si MyWay – cele mai puternice sisteme de gaming din România.”, declara Costel Mazilu, Brand Development Manager, Maguay.

Desktop-urile de gaming din gama GamePower au atras atenția prin design-ul carcaselor și prin componentele de ultimă generație provenite de la cei mai cunoscuți furnizori de tehnologie. Sistemele au fost conectate la monitoare Iiyama, Maguay fiind distribuitor exclusiv în România al acestui brand. Unul dintre sistemele Maguay GamePower EXh a fost conectat la televizorul SHARP cu rezoluție 4K și a rulat cele mai solicitante jocuri, cu toate detaliile grafice setate pe calitate ultra, uimind vizitatorii.

Maguay a avut sisteme de gaming și în stand-urile partenerilor: în cadrul stand-ului ASUS a prezentat un puternic sistem GamePower EXh „Powered by ASUS”, iar în cadrul stand-ului Logitech au fost organizate competiții de League of Legends și HearthStone pe sisteme Maguay GamePower Junior.

„Participarea la DreamHack este numai una dintre acțiunile Maguay pe acest segment in ascensiune. Vă vom solicita în continuare prezența și la alte competiții si evenimente de gaming organizate alături de Computer Games, Professional Gamers League, DOMO și alți parteneri, prin care ne propunem susținerea comunitățile formate din oameni pasionați, dar și a celor care apreciază echipamentele românești de calitate. Toată expertiza acumulată în cei 20 de ani de experiență în domeniul serverelor și al sistemelor critice o folosim să producem și echipamente de gaming performante, sub brand propriu GamePower și MyWay.” a declarat Corvin Gabriel Pughin , Director Comercial, Maguay.

Vizitatorii stand-ului interesați de achiziționarea unui sistem sau a unui laptop Maguay au putut să își configureze produsul ales conform nevoilor și bugetului cu ajutorul configuratorului Maguay de pe site-ul DOMO (http://www.domo.ro/configurator), aceștia beneficiind și de o reducere specială de 10% pentru orice sistem sau laptop configurat în cadrul evenimentului.

Acestea nu au fost însă singurele surprize de la stand: alături de partenerii sai, DOMO, ASUS și Intel, Maguay a organizat o tombolă cu premii substanțiale.