Incepand cu luna martie a acestui an, M247 Europe ofera un serviciu securizat si eficient de colocare in noul sau Data Center Tier III, de ultima generatie, proiectat si echipat la cele mai inalte standarde. Fiind amplasat in Bucuresti si construit de tehnicienii britanici ai M247 Ltd, acesta este, probabil, cel mai ecologic Data Center din Bucuresti.

M247 Europe ofera rack-uri partiale dedicate, rack-uri complete sau camere private, precum si securitate sporita, protectie avansata impotriva incendiilor, energie garantata, echipamente care au rolul de a controla clima, suport tehnic eficient, monitorizare de la distanta, stocare si back-up on/off site. Serviciul M247 de colocare reprezinta cea mai sigura alegere pentru protejarea datelor esentiale ale unei companii mai ales datorita sistemelor de monitorizare permanenta si de backup disponibile pentru toate echipamentele.

Data Center-ul M247 din Bucuresti reprezinta un spatiu neutru de colocare care este deja folosit de marii operatori de telecomunicatii.

“Suntem incantati sa anuntam deschiderea primului Data Center M247 din Romania. Un spatiu securizat, cu o tehnologie de ultima generatie, care, totodata, dispune de un sistem avansat de detectie a incendiilor, infrastructura dedicata NX1 si NX2 si multe alte beneficii care il plaseaza printre cele mai eficiente si ecologice Data Centere din Romania. Pe langa toate acestea facilitati, oferim clientilor nostri suport tehnic la cel mai inalt nivel, avand multiple certificari ISO, si o echipa de specialisti capabila sa ofere solutii adaptate oricaror cerinte”, afirma Paul Pintiliescu, Director General M247 Europe.