Arie van Bennekum, co-autorul Agile Manifesto și unul dintre cei mai experimentați traineri în metodele de lucru Agile, revine în România pentru cursul Kanban Primer, organizat de Cegeka România pe 12 mai 2015.

Arie van Bennekum va prezenta principiile sistemului Kanban aplicat în managementul de proiect pentru dezvoltarea software, un concept revoluționar care promovează valori ca transparența , echilibrul, orientarea către client, colaborarea și leadership-ul.

Cursul este dedicat în principal project managerilor din departamentele de dezvoltare IT, specialiștilor SCRUM, responsabililor de operațiuni IT, analiștilor de business dar și celor care doresc să-și eficentizeze modul de lucru. Sistemul Kanban are multe avantaje de care echipele de dezvoltare IT pot beneficia, printre care:

  • concentrare pe livrare continuă;
  • maximizarea productivității întregii echipe prin reducerea timpului de lucru;
  • creșterea eficienței echipei;
  • reducerea erorilor asupra prelucrării și timpul de așteptare;
  • concentrare  mai bună.

Arie van Bennekum are o experiență extinsă ca speaker datorată nenumăratelor evenimente susținute în rolul de consultant, director al Agile Consortium International și lector în cadrul Universității Rotterdam pentru Stiinţe Aplicate, unde este lector din anul 1994. În prezent, activitatea lui Arie se concentrează în jurul Agile Project Management și tehnicilor de imbunătățire a colaborării dintre echipa de dezvoltare și client.

Datorită caracterului interactiv al evenimentului, numărul de locuri disponibile este limitat. Participanții vor primi o diplomă de certificare Kanban. Înscrierile se fac pe pagina dedicată evenimentului. Pentru informații suplimentare și înscrieri contactați reprezentanții Cegeka România la adresele de e-mail mircea.mihalache@cegeka.com și cristian.neacsu@cegeka.com.