Luxoft Holding, Inc., unul dintre furnizorii de top de servicii de dezvoltare software şi soluţii IT inovatoare către clienţi globali, continuă extinderea în România și angajează 100 de specialiști IT în divizia Auto. Aceștia se vor alătura echipei de peste 450 de ingineri IT care dezvoltă proiecte pentru clienții din sectorul auto.

Divizia Auto a Luxoft România dezvoltă soluții pentru sistemele de infotainment, care se regăsesc în echipamentele mașinilor moderne de azi. Echipa de specialiști români lucrează, încă din 2011, la crearea de funcționalități telematice și multimedia avansate ce acoperă o gamă largă de funcții, precum accesul facil la sistemele de siguranță sau interacțiunea cu dispozitive audio și de navigație performante. Aplicațiile dezvoltate și implementate de către această divizie facilitează o experiență om-mașină mai plăcută și mai sigură.

În 2016, divizia Auto a Luxoft România va crește cu peste 100 de profesioniști care vor lucra la unele dintre cele mai complexe proiecte de inginerie IT. La început de an, compania angajează specialiști IT pasionați de domeniul auto, pe poziții de Technical Lead, C++ Developer și Test Specialist. În funcție de nivelul de experiență cerut, acestea vizează competențe de lucru cu tehnologii și limbaje IT, precum Linux, C++  și cunoștințe avansate de limba engleză.

“Proiectele Luxoft România din domeniul auto au crescut în număr și complexitate, de la an la an, astfel că divizia Auto a evoluat într-un ritm susținut și a ajuns să numere sute de persoane. Vom continua să atragem specialiști pasionați de domeniul auto în această divizie, pentru a crește capacitatea noastră de a răspunde cererii din piață cu cele mai bune soluții”, a declarat Bogdan Pelinescu, Director General Luxoft România.

În România, Luxoft dezvoltă soluții software pentru clienți globali din sectorul auto. Evoluția pozitivă a acestor proiecte se reflectă și în dezvoltarea continuă a acestui centru în cadrul companiei, pe competențe și tehnologii specifice.

“Ne respectăm angajamentul de a contribui la formarea viitoarelor generații de profesioniști și lideri din industria IT. De aceea, recrutăm atât persoane cu experiență relevantă în domeniu, cât și tineri aflați la început de drum, pe care îi pregătim și cărora le oferim cadrul necesar pentru a evolua profesional”, a declarat Bogdan Pelinescu, Director General Luxoft România.

Luxoft România are în acest moment peste 1.500 de angajați. Pentru mai multe detalii despre pozițiile disponibile în cadrul Luxoft România, vizitați:  http://bit.ly/1Wn0Lir și

http://www.luxoft.com/job-opportunities/?arrFilter_pf%5Bcities%5D=7824&set_filter=Y#filter-form