Luxoft Holding, Inc, unul dintre furnizorii de top de soluții de dezvoltare software și soluții IT inovatoare către clienți globali, și TomTom (TOM2), unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de navigație, au anunțat integrarea sistemului de navigație NavKit, dezvoltat de TomTom, în cadrul platformei de design AllView™, creată de Luxoft, cu scopul de a îmbunătăți experiența utilizatorilor auto. Parteneriatul marchează integrarea cu succes a sistemului de nagivație TomTom în soluțiile de infotainment auto oferite de Luxoft bazei sale de clienți globali.

„TomTom este un furnizor de sisteme de navigație recunoscut la nivel mondial, iar  sistemul NavKit stă la baza dezvoltării tuturor produselor sale. Suntem încântați să începem acest parteneriat cu TomTom și să înglobăm sistemul NavKit în platforma noastră de design de referință AllView™. Integrarea va permite livrarea mai rapidă a soluțiilor complete de navigație și dezvoltarea de interfețe om-mașină avansate (HMI) pentru partenerii noștri. Tehnologiile de navigație proprietare ale Luxoft, alături de modelele de software de tip Computer Vision și realitate augmentată facilitează adaptarea soluțiilor de navigație la nevoile clienților noștri”, a declarat Mikhail Bykov, Managing Director Luxoft Automotive.

„Ne bucurăm că Luxoft a ales Navkit, platforma noastră flexibilă de navigație. Alături de AllView™ al Luxoft, noul produs va ajuta la crearea celor mai bune soluții de design a sistemelor de infotainment pentru clienții lor”, a declarat Jan-Maarten de Vries, Vice Președinte al diviziei de Product Marketing în cadrul TomTom.