Logitech anunță modelul MX ERGO, un trackball wireless care impune noi standarde pentru confort și precizie. Fiind primul trackball lansat în aproape un deceniu, Logitech MX ERGO oferă un confort personalizat cu o bază ajustabilă, unică pe piață, precizie în efectuarea comenzilor și conectare cu multiple dispozitive. Toate aceste caracteristici au fost gândite special pentru admiratorii trackball-ului și utilizatorii care sunt în căutare de alternative pentru mouși și suprafețe tactile.

“Suntem foarte încântați de acest nou trackball. A revenit mai performant ca niciodată iar ideea de bază a inovației trackball-ului este inspirată din cerințele utilizatorilor, care de-a lungul timpului au inventat modalități creative de a obține nivelul dorit de confort, adăugând uneori un suport suplimentar sub trackball pentru a obține unghiuri mai ridicate”, a precizat Anatoliy Polyanker, brand director în cadrul Logitech. “MX ERGO este primul nostru trackball ajustabil care oferă un confort ridicat necesar și un design atrăgător.”

MX ERGO reduce tesiunea musculară cu 20% comparativ cu folosirea unui mouse standard. Datorită bazei ajustabile poți crește unghiul de la 0 la 20 de grade, ceea ce îmbunătățește poziția și mișcarea încheieturii mânii. Forma proiectată cu mare atenție oferă suport pentru degete și toată palma, în timp ce cauciucul delicat de deasupra asigură o susținere plăcută și confortabilă pentru ore lungi de muncă.

MX ERGO oferă cea mai nouă tehnologie de tracking, permițând o navigare mult mai precisă, cu abilitatea de a schimba instant viteza cursorului și acuratețea doar printr-o apăsare de buton, pentru un control optim. Când modul de precizie este activat se aprinde o lumină cu LED, oferind control ideal pentru trackball.

Dispunând de o baterie reîncărcabilă care are o autonomie de până la 4 luni cu o singură încărcare, în funcție de gradul de folosire, MX ERGO îți poate garanta o zi completă de muncă cu doar un minut de încărcare în cazul în care rămâi fără baterie.

MX ERGO are în dotare Logitech Easy-Switch și Logitech Flow. Cu ajutorul Logitech Flow, disponibil sub formă de download gratuit, integrat în software-ul Logitech Options, și Easy-Switch poți duce utilizarea pe multiple calculatoare la un alt nivel. Schimbarea între două calculatoare se poate face aproape insesizabil, doar cu un mouse, chiar și copierea și mutarea de conținut, imagini și documente între ele.

MX ERGO este proiectat într-un mod elegant și construit din materiale de înaltă calitate care sunt plăcute la atingere. Mouse-ul se potrivește foarte bine cu celelalte produse din gama de lux Logitech, precum Logitech CRAFT, tastaura avansată cu un disc multi-funcțional pentru proiectele creative sau sistemul audio Logitech MX Sound. Combinate, aceste dispozitive îți vor oferi o experiență premium care arată bine și se potrivește spațiului tău modern de muncă.

Prețuri și disponibilitate

Logitech MX ERGO este prezentat la prețul de 99.99 de dolari și va fi disponibil pe Logitech.com și în magazinele selectate din America de Nord, începând cu luna septembrie. Pentru mai multe informații vizitați pagina Logitech.com, blogul nostru sau paginile de Facebook, Instagram și Twitter.