LLP Dynamics Romania, una dintre cele mai importante companii de consultanţă din Europa Centrală şi de Est, a împlinit anul acesta 15 ani de activitate pe piaţa locală. Combinând expertiza regională existentă la nivelul grupului şi experienţa acumulată pe piaţa locală, LLP Dynamics Romania a realizat peste 300 de implementări de succes ale soluțiilor Microsoft Dynamics NAV și Microsoft Dynamics AX.

“LLP Dynamics Romania şi-a consolidat poziţia pe piaţa de soluţii ERP din România, având în portofoliu nume importante de pe piața autohtonă. De asemenea, cu toate că ciclul de viață al unei soluții ERP este cuprins undeva între cinci și șapte ani, noi ne bucurăm să avem și acum în portofoliu clienți din primii ani ai companiei. Stihl Romania este unul dintre primii clienți de Microsoft Dynamics NAV, integrând procesele de afaceri de aproape 15 ani cu această soluție. Eni Romania este un alt client important care utilizează soluțiile Dynamics de mai bine de zece ani. Acesta este unul din motivele pentru care relatia cu clientii este foarte importanta pentru noi”, a declarat  Anca Lăzărescu, Sales Director – LLP Dynamics.

LLP Club Party 2012 – ediția cu numărul 15

In data de 28 noiembrie, LLP Dynamics a organizat  ediția cu numărul 15 a evenimentului tradițional dedicat clienților și partenerilor de soluții Microsoft Dynamics.  Evenimentul a fost organizat anul acesta în două secțiuni, acestea fiind dedicate aplicațiilor Microsoft Dynamics NAV și Microsoft Dynamics AX. S-au prezentat principalele noutăți incluse în ultimele versiuni ale celor două solutii, precum și câteva aplicații complementare. Seria de evenimente LLP Dynamics este parte integrantă a strategiei companiei, anul acesta dorindu-se, mai mult ca oricând, ca mesajul de mulțumire adresat clienților și partenerilor să aibă ecoul potrivit. Participarea si feedback-ul din partea celor prezenti (peste 50 de persoane) a confirmat organizarea a încă unui eveniment de succes de către echipa LLP Dynamics.

În cadrul evenimentului, Ioana Răzvan, Dynamics Business Group Lead Microsoft Romania, a acordat LLP Dynamics premiul care atestă intrarea în grupul de elită al partenerilor Microsoft Inner Circle.  “LLP Dynamics este primul partener Microsoft Dynamics din România care primește  acest statut de prim rang în rândul partenerilor Microsoft. Acest titlu îi asigură intrarea într-un un grup de elită, format din partenerii strategici Microsoft Dynamics de pe glob, cu realizări în vânzări ce o clasează în cel mai înalt eşalon al reţelei din care face parte”, a precizat Ioana Răzvan.