La MWC 2022, Lenovo™ a dezvăluit un portofoliu de produse și soluții noi și inovatoare, concepute pentru o lume mai conectată și contextual hybrid generat de pandemie.

Linia include o gamă largă de produse și soluții sofisticate, care susțin viziunea Lenovo de a oferi o tehnologie mai inteligentă pentru toți. Lenovo își asumă să integreze inteligența în portofoliul său de produse pentru a aduce mai multă conectivitate pentru toată lumea – mai mult acces la informații, comunicare și colaborare globală.

Primul ThinkPad care are la bază Snapdragon încântă lucrătorii mobili cu o autonomie de mai multe zile, experiențe accelerate de AI și conectivitate 5G

Lenovo dorește să anunțe noul ThinkPad X13s dezvoltat în colaborare cu Qualcomm Technologies, Inc. și Microsoft, fiind primul laptop din lume echipat cu platforma de calcul premium Snapdragon® 8cx Gen 3, care rulează până la Windows 11 Pro. Designul ultra-subțire și ultra-ușor, fără ventilator, oferă un nou nivel de experiențe, fiind silențioase, mereu conectate, cu o autonomie incredibilă a bateriei, evaluată la 28 de ore, experiențe care au la bază tehnologia AI, opțiuni de conectivitate 5G îmbunătățite, inclusiv mmWave, și suport pentru aplicații prin programul Microsoft App Assure pentru productivitate, securitate și colaborare fără întreruperi. Pentru mai multe detalii, citiți comunicatul de presă al produsului aici.

Productivitate la cote înalte cu cele mai noi laptopuri ThinkPad și monitorul mobil ThinkVision 

Lenovo a anunțat cele mai recente completări ale portofoliilor sale ThinkPad și ThinkVision. Cel mai recent ThinkPad X1 Extreme Gen 5, echipat cu până la cele mai recente procesoare Intel vPro® cu procesoare Intel® Core™ i9 H-series de a 12-a generație, care rulează Windows 11 Pro și este disponibil cu cele mai noi GPU NVIDIA® GeForce RTX™ Laptop, cu până la 64GB de memorie DDR5 și cu două unități Solid-State Drive (SSD) opționale care suportă până la un volum uriaș de 8TB, duce performanța la un nou nivel pentru cele mai solicitante sarcini.

Lenovo introduce, de asemenea, mai multe actualizări în portofoliul seriei ThinkPad T pentru a răspunde nevoilor de productivitate și colaborare ale unei forțe de muncă foarte diversificate. Un nou ThinkPad T16, împreună cu ThinkPad T14s Gen 3 și T14 Gen 3 actualizate, dispun de ecrane cu raport de aspect 16:10 cu tehnologie de reducere a luminii albastre1 cu opțiuni de camere FHD combinate cu sistemul de difuzoare Dolby Audio și Dolby Voice îmbunătățesc experiența de colaborare, stimulată de o conectivitate mai stabilă datorită opțiunilor Wi-Fi 6E2 și WWAN3 îmbunătățite.

Mediile de lucru hibride au nevoie de spații de lucru flexibile și mobile. Creșterea timpului petrecut pe ecran adaugă presiune asupra unui spațiu de afișare deja supraîncărcat. Intră în scenă noul monitor mobil ThinkVision M14d USB-C® mobil, care cântărește mai puțin de 600 de grame (1,3 lire sterline)6 și oferă un afișaj de 14 inci cu un cadru foarte îngust, cu raport de aspect de 16:10, cu o rezoluție ridicată (2240 x 1400) care suportă o gamă largă de culori 100% sRGB pentru o mai mare fidelitate vizuală.

Lenovo introduce, de asemenea, un nou ThinkPad P16s împreună cu un ThinkPad P14s Gen 3 actualizat.  Cele mai mobile stații de lucru de la Lenovo oferă un mix de putere și performanță pentru utilizatorii profesioniști aflați în mișcare. Construite cu cele mai recente procesoare Intel Core și grafică profesională NVIDIA T550, ambele stații de lucru sunt certificate ISV și sunt ideale pentru aplicații puternice precum AutoCAD®, Revit®, SolidWorks® și altele. Pentru mai multe detalii, citiți comunicatul de presă al produsului aici. 

Laptopuri ThinkBook distincte, versatile și puternice, concepute pentru a inspira realizări de neimaginat

Lenovo a anunțat astăzi cele mai noi laptopuri ThinkBook 14s Yoga Gen 2 și ThinkBook 13s Gen 4 i. Continuând filozofia de design modern care a devenit sinonimă cu ThinkBook, noile modele prezintă accente cromatice în două tonuri și emană clasă cu un exterior din aluminiu anodizat1 și rame înguste pe patru laturi. Echipate cu tehnologii inovatoare inteligente și caracteristici de înaltă performanță, acestea oferă experiențe ridicate pentru utilizatori în materie de productivitate, colaborare și securitate. Pentru mai multe detalii, citiți comunicatul de presă al produsului aici.

Găsiți-vă avantajul și dezlănțuiți performanțe care vă schimbă jocul cu noul dispozitiv motorola edge

Cel mai nou motorola edge se alătură familiei premium de la Motorola, motorola edge 30 pro sau motorola edge+ în America de Nord. Cu o platformă mobilă de top în industrie, un sistem de camere foto super-avansat și un ecran incredibil, noul dispozitiv edge redefinește jocul. Motorola a devenit primul producător de smartphone-uri care a lansat un dispozitiv cu ultraperformantul Snapdragon 8 Gen 1 și aduce acest dispozitiv în mâinile unui număr și mai mare de consumatori.

Noul edge oferă platforma mobilă Snapdragon 8 Gen 1, cea mai avansată platformă mobilă de la Qualcomm Technologies, care alimentează tehnologiile de ultimă generație 5G, AI, jocuri, cameră foto, Wi-Fi și Bluetooth®.

Utilizatorii se pot bucura de suita completă de funcții Snapdragon Elite Gaming™ și pot valorifica puterea de reacție lină, scene HDR bogate în culori pentru o grafică ultra-realistă și funcții la nivel de desktop. În comparație cu generația anterioară, noua platformă oferă cu 30% mai multă putere și cu 25% mai multă eficiență cu ajutorul GPU-ului Qualcomm Adreno™. Funcțiile pentru telefoane mobile, VRS Pro și Volumetric Rendering, oferă scene uluitoare și efecte de particule realiste.

Cu o cameră triplă de înaltă rezoluție, motorola edge 30 pro oferă fotografii incredibil de clare și luminoase în condiții de lumină slabă, folosind focalizarea instantanee pe toți pixelii, videoclipuri HDR10+ cu peste un miliard de nuanțe de culoare, imagini ultra-wide de înaltă rezoluție și selfie-uri de înaltă rezoluție pentru rezultate incredibil de vii. Toate acestea cu performanța ultraușoară a unui afișaj de 144 Hz, împreună cu claritatea uimitoare a Dolby Atmos. Incredibila baterie de 4800 mAh cu cel mai rapid 68W TurboPower™ se încarcă cu peste 50% în 15 minute și poate fi reîncărcată fără fir cu un TurboPower de 15W. Pentru mai multe detalii, citiți comunicatul de presă al produsului aici.

Lenovo îi tentează pe studenții pasionați de jocuri cu noile laptopuri de gaming IdeaPad și mouse-ul wireless Legion pentru jocuri, teme și multe altele

Lenovo a prezentat noile serii de laptopuri IdeaPad Gaming 3i și IdeaPad Gaming 3 în două dimensiuni de ecran, de 15 și 16 inchi, ideale pentru jucătorii tineri, nou-veniți în această lume a jocurilor, care vor să impresioneze cu o putere de foc potrivită pentru jocuri. Această gamă revigorată prezintă o transformare elegantă la interior și la exterior, cu componente termice îmbunătățite pentru un joc mai silențios, culori noi ale șasiului și detalii de înaltă performanță, fără a mai menționa opțiunea de panou WQHD+ îmbunătățit.

Un alt dispozitiv conceput pentru utilizarea zilnică pentru jocuri, școală sau muncă este mouse-ul ultraușor Lenovo Legion™ M600s Qi Wireless Gaming Mouse, care oferă performanță, confort și precizie pentru toate mișcările corecte și 80 de milioane de clicuri. Pentru mai multe detalii, citiți comunicatul de presă al produsului aici.

Lenovo livrează noi dispozitive mai ușoare

Pe măsură ce adaptarea la un stil de viață hibrid continuă să inspire experiențe mai intuitive pentru consumatori, Lenovo se implică în inovații mai inteligente și servicii de încredere care să beneficieze de viața de zi cu zi. Astăzi, la MWC, Lenovo a dezvăluit noul său portofoliu de laptopuri convertibile și detașabile 2 în 1 pentru consumatori mainstream, plus o tabletă.

Angajat să creeze o lume digitală mai incluzivă, în care tot mai mulți consumatori au acces la propriul laptop cu funcții complete, fără a fi împovărat, Lenovo IdeaPad continuă să își extindă gama cu performanțe, versatilitate și portabilitate mai mari. Fie că învață de acasă, lucrează la birou sau pur și simplu stau în casă pentru a se relaxa, utilizatorii se pot ridica la nivel cu funcții intuitive în factori de formă versatili care fac mai mult, inclusiv laptopurile convertibile Lenovo IdeaPad Flex 5i și Lenovo IdeaPad Flex 5, oferite în două dimensiuni de ecran (14 și 16 inci) cu un stilou opțional Lenovo E-color pentru toate momentele creative ale vieții. Noul laptop detașabil Lenovo IdeaPad Duet 5i de 12 inchi cu Windows 11 este practic perfect pentru studenți și cei care fac mai multe sarcini.

Lenovo a anunțat, de asemenea, o gamă nouă de Chromebook-uri IdeaPad de consum pentru biroul modern de acasă, sala de clasă și nu numai: Noul IdeaPad Flex 5i Chromebook (14″, 7), IdeaPad Flex 3i Chromebook 2 în 1 (15″, 7) și IdeaPad Duet 3 Chromebook (11″, 7). O altă modalitate de a vă bucura de versatilitate și de divertisment pentru timpul liber este tableta modernizată Lenovo Tab M10 Plus (a 3-a generație) Android™, care suportă Lenovo Precision Pen 2 și modul de citire îmbunătățit. Pentru mai multe detalii, citiți comunicatul de presă al produsului aici.

Vizitați Lenovo StoryHub  pentru mai multe comunicate de presă detaliate despre produse, specificații complete și imagini ale anunțurilor Lenovo de la MWC. Consultați pagina evenimentului Lenovo MWC și pagina de prezentare virtuală pentru prezența companiei la eveniment.