Pe măsură ce adaptarea la un stil de viață hibrid continuă să inspire experiențe de consum mai intuitive, Lenovo™ merge cu totul pe inovații mai inteligente și servicii de încredere care să beneficieze de viața de zi cu zi. Astăzi, în cadrul MWC™, Lenovo a prezentat noul său portofoliu de laptopuri convertibile și detașabile 2 în 1 pentru consumatori obișnuiți, o tabletă și soluții inteligente.

Angajat să creeze o lume digitală mai incluzivă, în care tot mai mulți consumatori au acces la propriul laptop cu funcții complete, fără a fi împovărat, Lenovo IdeaPad™ continuă să își extindă gama cu performanțe, versatilitate și portabilitate mai mari. Fie că învață de acasă, lucrează la birou sau pur și simplu stau în casă pentru a se relaxa, utilizatorii se pot ridica la nivel cu funcții intuitive în factori de formă versatili care fac mai mult, inclusiv laptopurile convertibile Lenovo IdeaPad Flex 5i și Lenovo IdeaPad Flex 5, oferite în două dimensiuni de ecran (14 și 16 inchi) cu un stilou opțional Lenovo E-color pentru toate momentele creative ale vieții. Noul laptop detașabil Lenovo IdeaPad Duet 5i de 12 inchi cu Windows 11 este practic perfect pentru studenți și cei care desfășoară mai multe activități în același timp.

Lenovo a anunțat, de asemenea, o gamă solidă de Chromebook-uri IdeaPad de consum pentru biroul modern de acasă, sala de clasă și nu numai: Noul IdeaPad Flex 5i Chromebook (14″, 7), IdeaPad Flex 3i Chromebook 2 în 1 (15″, 7) și IdeaPad Duet 3 Chromebook (11″, 7). O altă modalitate de a vă bucura de versatilitate și de divertisment pentru timpul liber este tableta modernizată Lenovo Tab M10 Plus (a 3-a generație) Android™, care suportă Lenovo Precision Pen 2 și modul de citire îmbunătățit.

Flip, explorare și multe altele – seria IdeaPad Flex 5 2 în 1

Experiențe ergonomice mai bune sunt ceea ce ne rezervă noul limbaj de design al laptopului convertibil IdeaPad Flex 5i, cu procesor Intel® Core™ i7 U-series de până la a 12-a generație și grafică Intel Iris™ Xe MAX, și laptop-ul convertibil IdeaPad Flex 5 cu procesor AMD Ryzen™ 7 cu grafică Radeon™ integrată. O balama de 360 de grade permite mai multe moduri, inclusiv modul laptop la modul tabletă sau modul stand la modul cort, în timp ce designul său cu balama rabatabilă permite tastaturii să se ridice ușor atunci când deschideți laptopul pentru o experiență de tastare mai confortabilă. Este o caracteristică care ajută, de asemenea, la concentrarea câmpului vizual al utilizatorului deasupra marginii inferioare pentru o zonă activă a ecranului de 90 la sută.

Disponibil în două dimensiuni de ecran, de 14 și 16 inci, așteptați-vă la imagini vibrante și clare ca cristalul de la noua generație IdeaPad Flex 5i și IdeaPad Flex 5, cu un afișaj de până la 2,8K 16:10 în ofertă, cu o opțiune OLED1 pentru o calitate impresionantă a imaginii – chiar și la lumina zilei. Ca să nu mai vorbim de un contrast mai bun și de unghiuri de vizualizare mai pline, de asemenea, cu o gamă de culori DCI-P3 de până la 100 % și o luminozitate de 400 nits. Aceste laptopuri IdeaPad sunt certificate TÜV2 pentru tehnologia cu lumină albastră redusă pentru a ajuta la reducerea oboselii oculare, menținând în același timp acuratețea culorilor, în timp ce software-ul Lenovo Eye Care ajută utilizatorii să aleagă setarea de lumină ideală pentru ei. Profitați la maximum de colaborare cu ajutorul funcțiilor suplimentare Smart Learning de la Lenovo, cum ar fi flip to start, Smart Power și Smart Noise Cancelling, care ajută la eliminarea discuțiilor din fundal pentru a îmbunătăți experiențele de învățare hibride, plus o cameră web FHD îmbunătățită și un obturator de confidențialitate. Microfonul captează clar vocea utilizatorului atunci când vorbește și ajută la suprimarea feedback-ului produs de zgomotele de tastare sau de difuzoarele din fundal.

Acest IdeaPad are o construcție mai subțire și mai ușoară decât modelele anterioare, pentru portabilitate. IdeaPad Flex 5i și IdeaPad Flex 5 sunt oferite într-o selecție de nuanțe liniștitoare7 pentru a exprima stilul unic al utilizatorului. Pentru a nota idei în modul tabletă, este suficient să folosiți cel mai recent stilou digital opțional Lenovo Digital Pen8 sau stiloul opțional Lenovo E-Color8 capabil să capteze cu ușurință orice culoare din obiectele din viața reală.

Mai multă libertate de a crea – IdeaPad Duet 5i detașabilă

Elegant și super subțire, IdeaPad Duet 5i debutează cu popularele caracteristici Windows 11 centrate pe tabletă pe cel mai recent laptop detașabil de consum Lenovo de 12 inchi, cu tastatură Bluetooth® inclusă, un avantaj suplimentar pentru toate laptopurile detașabile Lenovo cu Windows de consum. Convertiți între patru moduri de utilizare, inclusiv modul laptop cu suportul folio însoțitor, modul tabletă sau mâzgăliți în modul stilou cu stiloul opțional Active Pen 38, sau pur și simplu detașați ecranul pentru a crea din mers în modul liber. Tastatura detașabilă Bluetooth este cea care face posibilă obținerea unei distanțe fericite între degetele de tastatură și ecran, care a fost special concepută pentru a fi sprijinită la înălțimea ochilor pentru mai mult confort în timp ce lucrați sau învățați de acasă.

În timp ce detașabilele sunt cunoscute pentru portabilitatea lor, laptopul detașabil IdeaPad Duet 5i este ușor și foarte subțire, având doar 9,45 mm, și oferă un design de husă folio spate realizat din material reciclat și în nuanțe Stone Blue și Storm Grey.7 Mai mult, imaginile impresionante de pe un ecran tactil IPS de 12 inchi, 2,5K, în format înalt 16:10, cu o gamă de culori DCI-P3 de 96% și o luminozitate de 450 nits, oferă experiențe de divertisment captivante. Acest laptop detașabil este compatibil cu Dolby Vision® pentru o calitate a imaginii ultravizuale, împreună cu un sunet incredibil de captivant cu Dolby Atmos®.

Rămâneți productiv cu performanțele superbe oferite de procesoarele Intel Core i7 de generația a 12-a, memoria dual-channel extinsă și Wi-Fi 6.9. Două porturi Type-C cu funcții complete permit alimentarea cu energie, ieșirea afișajului către ecrane 4K, plus transferul de date de mare viteză fără compromisuri.3 IdeaPad Duet 5i funcționează rapid prin Lenovo Smart Login și o cameră cu infraroșu (IR) de 5M – iar dacă vă grăbiți, verificați Rapid Charge Express10 pentru trei ore de redare video din doar 15 minute de încărcare pentru a vă întoarce rapid la muncă sau la joacă.

IdeaPad Chromebooks

Luați lucrurile esențiale oriunde cu incredibil de versatilul Chromebook IdeaPad Flex 5i (14″, 7). Alimentat de procesoare Intel Core de până la a 12-a generație, ecranul uimitor de 14 inchi cu afișaj FHD IPS, cu luminozitate opțională de 400 de nit și vibrație a culorilor sRGB de 100%, răsfață utilizatorul cu o experiență vizuală mai bună, dând viață spectacolelor și jocurilor chiar și în cele mai multe medii exterioare. Faceți mai multe lucruri și spuneți “adio” derulării nesfârșite prin rândurile de foi de calcul cu ajutorul ecranului mai înalt cu raport de aspect 16:10, cu margini subțiri pe toate laturile. Permiteți creativitatea cu suport pentru stylus8 opțional, plus un touchpad mai mare (120 mm x 75 mm), ușor de utilizat, pentru mai multă flexibilitate.

Acest Chromebook convertibil 2 în 1 unic este plin de detalii bine gândite pentru a începe mai repede, deoarece lucrează pentru a ajuta utilizatorul să fie mai bine protejat cu ajutorul cititorului de amprente opțional și a unui obturator fizic al camerei pentru intimitate, atunci când nu face convorbiri video cu familia, prietenii și colegii în apeluri video cu claritate cristalină prin intermediul camerei web FHD (1080p).

Oferit în culorile Storm Grey și Stone Blue7, cu balama inteligentă la 360 de grade, Chromebook-ul IdeaPad Flex 5i oferă un sunet mai plin și mai puternic în orice mod de la difuzoarele frontale duble reglate de MaxxAudio®. Bucurați-vă de o experiență mai bună de atingere și tastare cu ajutorul balamalei rabatabile care ridică ușor tastatura, permițând utilizatorului să își odihnească încheieturile. De asemenea, este prevăzută cu iluminare de fundal opțională pentru a lucra noaptea, după orele de program. Glisați, atingeți și defilați cu o durată de viață a bateriei de până la 10 ore11 și comutați în modul tabletă pentru a profita de o interfață concepută pentru atingere.

Utilizatorii pot, de asemenea, să se bucure de performanțe remarcabile și divertisment de mare amploare pe Chromebook 2 în 1 IdeaPad Flex 3i (15″, 7).  Oferit cu un ecran tactil FHD IPS mare de 15,6 inchi, cu difuzoare orientate spre utilizator, reglate de MaxxAudio și o mulțime de porturi I/O pentru periferice. Procesorul său receptiv Intel Pentium® Silver N6000 va permite un multitasking productiv atunci când utilizatorul este în mișcare. O ramă subțire de 18,94 mm și ușoară (1,91 kg), oferită în nuanțele Abyss Blue și Arctic Grey7, contribuie la facerea acestui convertibil ideal pentru navetiștii eleganți – doar introduceți-l în geantă și plecați. Dotat cu sistemul de operare Chrome OS de la Google pentru a acționa rapid sarcinile de productivitate, IdeaPad Flex 3i Chromebook oferă, de asemenea, confortul suplimentar al unui numpad și al unui touchpad mai mare pentru o interfață de utilizator mai naturală, permițând utilizatorului să selecteze și să editeze fișiere mai eficient.

Atunci când este timpul să îmbrățișați viața productivă de oriunde, apelați la ultramobilul IdeaPad Duet 3 Chromebook (11″, 7), care este subțire de 7,9 mm, iar designul fără ventilator funcționează rece și silențios. Performanța receptivă și eficiența de top a platformei de calcul Snapdragon® 7c Gen 2 permite până la 12 ore de streaming video la o singură încărcare11, astfel încât utilizatorii Chromebook Duet 3 se pot juca și lucra mai mult timp de acasă, dintr-un parc sau dintr-o cafenea. Ca succesor 2 în 1 al mult aclamatului Chromebook Duet (10″) original de la Lenovo, acest nou dispozitiv va fi cu siguranță în centrul atenției. Bucurați-vă de toate priveliștile și sunetele de pe ecranul aproape fără margini de 11 inchi, de 11 inch, cu rezoluție 2K, certificat TÜV2 pentru lumină albastră redusă, un upgrade semnificativ față de ecranul tactil al generației trecute, cu difuzoare duble îmbunătățite pentru un sunet clar.

Oferit în culorile Misty Blue și Storm Grey, acest Chromebook oferă o durabilitate sporită prin intermediul unei tastaturi detașabile “snap-on” cu taste anti-prăfuire și rezistente la apă.12 Stiloul opțional8 care poate fi atașat la carcasa folio prin intermediul unei agrafe detașabile, desenează rapid și ca un stilou adevărat, cu suport pentru înclinare, pentru lovituri de pensulă cu unghiuri naturale și cernere rapidă. Tastatura inteligentă se dezactivează automat atunci când este pliată în modul tabletă, permițând luarea de notițe cu stiloul fără apăsarea accidentală a tastelor, pentru a se putea concentra pe ecran. Împreună cu două porturi USB-C pentru conexiuni ușoare și caracteristici de primă clasă, cum ar fi un suport folio, o cameră frontală de 5 MP și o cameră web spate de 8 MP – este suficient să îndepărtezi carcasa folio și să o ții ca pe o cameră pentru o conversație rapidă cu prietenii. 

Prețuri și disponibilitate pentru EMEA

 – Convertibilul IdeaPad Flex 5i de 14 inchi cu procesor Intel Core va avea un preț începând de la 499 de euro (TVA inclus) și se preconizează că va fi disponibil începând cu luna iunie 2022, iar convertibilul IdeaPad Flex 5 de 14 inchi cu procesor AMD Ryzen va avea un preț începând de la 549 de euro (TVA inclus) și se preconizează că va fi disponibil începând cu luna mai 2022.

– IdeaPad Flex 5i convertibil de 16 inchi cu procesor Intel Core va începe de la 699 de euro (TVA inclus) și se preconizează că va fi disponibil începând cu iunie 2022, iar IdeaPad Flex 5 convertibil de 16 inchi cu procesor AMD Ryzen va începe de la 699 de euro (TVA inclus) și se preconizează că va fi disponibil începând cu mai 2022.

– IdeaPad Duet 5i detașabil cu tastatură folio la pachet cu iluminare din spate opțională va începe de la 749 de euro (TVA inclus) și se preconizează că va fi disponibil începând cu iulie 2022. Stiloul Lenovo opțional se vinde separat pe majoritatea piețelor.

– Chromebook-ul IdeaPad Flex 5i (14″, 7) va începe de la 549 de euro (TVA inclus) și se preconizează că va fi disponibil începând cu luna iunie 2022.

– IdeaPad Flex 3i Chromebook (15″, 7) va începe de la €449 (TVA inclus) și se așteaptă să fie disponibil începând cu luna mai 2022.

– IdeaPad Duet 3 Chromebook (11″, 7) echipat cu platforma de calcul Snapdragon 7c Gen 2 va începe de la 349 de euro (TVA inclus) și se preconizează că va fi disponibil începând cu luna mai 2022.

– Lenovo Tab M10 Plus (a 3-a generație) va începe de la 249 EUR (TVA inclus) și se preconizează că va fi disponibil începând cu aprilie 2022. Stilou opțional vândut separat pe majoritatea piețelor.