Lenovo a lansat astăzi, în cadrul ediției 2017 a Consumer Electronics Show (CES), o gamă completă de dispozitive inovatoare dezvoltate sub conceptul “Mai bine. Diferit”. Consumatorii se așteaptă ca dispozitivele lor să fie dezvoltate special pentru a răspunde propriilor nevoi și obiceiuri de utilizare, indiferent că se află acasă, la birou sau în mișcare. Lansările de la CES consolidează angajamentul Lenovo de a inova, astfel încât să ofere soluții personalizate nevoilor diferite ale fiecărui consumator.

watch?v=EIoPzpwS4uM

„Abordarea noastră față de inovație este de a ne asigura că evoluăm în mod constant și că înțelegem modul în care tehnologia lucrează pentru fiecare utilizator, afacere și locuință în parte”, a declarat Gianfranco Lanci, Președinte și Chief Operating Officer, Lenovo. „Ne-am asumat angajamentul de a ne înțelege clienții și vom continua să creăm experiențe mai bune, fie că discutăm despre PC-uri optimizate pentru lucru, divertisment sau gaming, despre noua generație de inovații AR/VR sau despre soluții pentru locuințe inteligente”.

 

 

 

Experiență de lucru și divertisment într-un singur dispozitiv

Familia ThinkPad X1 oferă o experiență premium

 

Noua generație de produse ThinkPad X1 continuă seria de inovații fără compromisuri și răspunde nevoilor în continuă schimbare ale consumatorilor pentru care granițele dintre experiența de lucru și cea de divertisment se atenuează. Reacțiile, experiențele și informațiile oferite de utilizatori au determinat Lenovo să dezvolte produse care să răspundă dorințelor care contează cel mai mult pentru consumatori.

 

Noul ThinkPad X1 Carbon, disponibil în varianta clasică ThinkPad Black și o nouă culoare argintie, este cel mai ușor notebook[1] de business cu ecran de 14 inchi, cântărind doar 1,13 kg. Cu o durată de utilizare a acumulatorului de până la 15 ore*, ideală pentru deplasări prelungite, X1 Carbon a fost reproiectat pentru a include porturi ThunderboltTM 3, conexiune super rapidă LTE-A Wireless WAN și opțiuni WIFI CERTIFIED WiGigTM care oferă performanță și conectivitate la superlativ. Utilizatorii vor beneficia de protecție suplimentară împotriva amenințărilor cibernetice datorită funcțiilor de securitate optimizate. Un senzor de amprentă conectat la un chip dedicat care gestionează procesarea biometrică contribuie la securizarea și simplificarea procesului de autentificare Windows Hello, la care se adaugă și noua cameră cu infraroșu și funcție de recunoaștere facială.

 

Disponibil și în noua variantă de culoare argintiu metalic, ThinkPad X1 Yoga este extrem de flexibil și se adaptează cu ușurință la nevoile utilizatorilor, oferind o experiență multi-modală autentică. Acesta poate afișa culori uimitoare și tonuri întunecate absolute, fiind singurul notebook de 14 inch cu ecran OLED. Stiloul reîncărcabil optimizat și tastatura adaptabilă îmbunătățită completează experiența oferită de ThinkPad X1 Yoga.

 

Noua generație ThinkPad X1 Tablet continuă să impresioneze prin greutatea redusă, modularitate și versatilitate. Dispozitivul poate fi echipat cu module unice care oferă posibilitatea de extindere a porturilor și până la 5 ore de utilizare suplimentară a acumulatorului, precum și cu un proiector integrat.

 

Noul Miix 720, perfect pentru întreaga zi

 

Dispozitivul detașabil Miix 720 Windows® include toate funcțiile necesare pentru a lucra mai inteligent, fiind echipat cu un ecran de 12 inch QHD+, o tastatură integrată cu suport tactil pentru o mai mare precizie, precum și cu un procesor Intel® Core™ i7 de până la a 7-a generație și Thunderbolt™ 3, cel mai rapid port disponibil pe un PC în prezent2. Noul dispozitiv se transformă instant într-o tabletă cu suport pentru funcții multiple, potrivită pentru a lucra de oriunde. Stiloul multi-funcțional Lenovo Active Pen 23 face din Miix 720 un dispozitiv ideal pentru a lua notițe cu ușurință sau pentru a da viață conceptelor creative.

 

Când este timpul pentru relaxare, camera integrată cu infraroșu și funcție de recunoaștere facială Windows Hello™ permite consumatorilor să se instaleze confortabil pentru a urmări o seară întreagă programul preferat, fără a fi necesar să reintroducă parola. Suportul cu posibilitate de rotație de până la 150 de grade permite o ajustare rapidă a unghiului de vizionare preferat pentru a oferi o seară de confort și divertisment.

 

[1] Pe baza unei analize comparative a produselor disponibile online la data publicării acestui material

2 Întrebări frecvente despre Thunderbolt: https://thunderbolttechnology.net/tech/faq

3 Lenovo Active Pen 2 este comercializat separat și poate fi disponibil la pachet sau opțional în funcție de regiune.

 

 

 

Experiență de gaming la un alt nivel cu Lenovo Legion

De-a lungul timpului, Lenovo a construit o comunitate de gameri care ajută compania să înțeleagă mai bine ceea ce contează cel mai mult pentru aceștia. Pentru a răspunde nevoilor în continuă evoluție a comunității de gameri, Lenovo lansează sub-brandul de gaming Lenovo Legion, pentru a oferi utilizatorilor produsele, comunitatea și experiența captivantă care le stimulează pasiunea pentru jocurile PC. Lenovo lansează și primele dispozitive sub noul brand, noile laptopuri Lenovo Legion Y720 și Lenovo Legion Y520 pentru o experiență de gaming modernă.

 

Două laptopuri de gaming puternice, concepute pentru toți jucătorii, Lenovo Legion Y720 și Lenovo Legion Y520 le oferă gamerilor o tehnologie de ultimă generație care le permite să se bucure de o experiență imersivă superioară. Noile PC-uri oferă o experiență de joc mai bună din toate punctele de vedere: compatibilitate VR optimizată grație celor mai noi elemente grafice NVIDIA®, sunet mai bun cu Dolby Atmos® și o performanță superioară datorită celui mai recent procesor Intel® Core™ i7 de generația a 7-a. Noua gamă Lenovo este concepută pentru a răspunde cererii comunității de gaming pentru o experiență superioară prin PC-uri de gaming de generație viitoare inspirate de nevoile jucătorilor.