În cadrul Mobile World Congress, Lenovo a prezentat două noi PC-uri pentru uz casnic cu sistem de operare Windows 10: laptopurile convertibile YOGA 710 și 510 și tableta detașabilă ideapad MIIX 310 2-în-1. Acestea răspund nevoii consumatorilor de a realiza diverse activități cu ajutorul mai multor dispozitive pentru sarcini diferite. De exemplu, ei pot trimite un mesaj pe smartphone, pot lucra pe un laptop și citi pe o tabletă. De aceea, Lenovo a conceput fiecare dintre aceste noi dispozitive astfel încât fie să se convertească, fie să se detașeze în modul tabletă, pentru ca utilizatorii să poată realiza mai multe sarcini. În același timp, beneficiază de confortul unei tastaturi și de puterea celor mai recente generații de procesoare Intel care oferă o mai mare durată de viață a acumulatorului.

 

Laptopul incredibil de compact YOGA 710 vă ajută să vă faceți treaba când sunteți în deplasare

Am creat noul laptop YOGA 710 cu ecran de 11” pentru cei care călătoresc și pentru angajații care vor să fie productivi și când sunt în deplasare. Funcționând cu ajutorul unui procesor Intel Core™ i7 de a 6-a generație și un ecran de 14” și cu un procesor Core m5 pentru versiunea cu ecran mai mic de 11”, YOGA 710 cu sistemul de operare Windows 10 preinstalat este unul dintre cele mai puternice și portabile laptopuri convertibile disponibile în prezent. Utilizatorii pot realiza fără probleme mai multe sarcini trecând de la conferințe video la trimiterea emailurilor și editarea pozelor în timp ce sunt în deplasare. Cu o greutate de doar 1,04 kg, designul său compact și posibilitatea de a-l converti într-o tabletă fac ca acest laptop să fie ideal pentru persoanele care doresc să aibă mai mult loc în bagaje. Laptopul YOGA 710 se poate transforma în patru moduri și devine mult mai simplu pentru utilizator să tasteze în modul laptop, să susțină prezentări în modul stand, să urmărească videoclipuri în modul tent sau să navigați în modul tabletă. O versiune mai mare, modelul cu un ecran de 14” este ideal pentru cei care sunt în căutarea unei conectivități îmbunătățite, integrând o antenă inovatoare care livrează o conexiune Wi-Fi cu cu 20% mai bună. Laptopul YOGA 710 de 14” beneficiază de un drive SSD de până la 256 GB pentru acces rapid la filme, fotografii și fișiere fără a fi nevoie de utilizarea unui hard drive extern. De asemenea, componentele de grafică opționale NVIDIA GeForce de generație viitoare contribuie la sporirea performanței acestui dispozitiv.

 

Ambele modele, cu un design superb, subțire și ușor oferă o durată de viață a acumulatorului de până la 8 ore. Utilizatorii se pot acum bucura de un maraton de filme, având în același timp suficientă putere pentru a lucra câteva ore. Ecranul FHD (1920×1080) face ca orice imagine să aibă o claritate incredibilă, de la filme și fotografii la jocuri și video chat. Integrarea sistemului Dolby Audio™ Premium oferă energie momentelor de divertisment cu un sunet bogat și puternic care ajustează în mod dinamic mediul audio pentru a livra o calitate asemănătoare sălilor de cinema într-o experiență audio ambientală virtuală.

 

YOGA 510 vă eliberează de continua căutare a prizelor 

Datorită noului design elegant, greutății reduse și îmbunătățirii cu peste 50% adusă în ceea ce privește durata bateriei, noul laptop YOGA 510 livrează o experiență de până la 8,5 ore și le permite utilizatorilor să-și ia adio de la a sta întinși pe jos legați la o priză. Ca și în cazul YOGA 710, acest laptop livrează o tranziție fără probleme între modurile laptop, stand, tent și tabletă. Cu o greutate de doar 1,75 kg (14”) și 2,08 g (15”), noul design al acestui dispozitiv integrează un spațiu unic și special adaptat pentru sprijinirea palmelor. Funcționând cu ajutorul procesoarelor Intel Core i7 de a 6-a generație și opțional AMD Radeon R7 M460 2GB GFX, YOGA 510 are un talent înnăscut de a oferi performanță pentru lucru și multi-tasking.

 

Muncă și joacă în călătorii cu noua tabletă ideapad MIIX 310 la un preț convenabil

Cu o greutate de doar 580 kg, tabletă detașabilă 2-în-1 ideapad MIIX 310 este una versatilă și integrează un suport opțional 4G pentru pasionații de date care doresc să aibă libertatea de a lucra și naviga pe internet din orice locație. Cu un preț care începe de la 269 euro, această tabletă cu un ecran de 10” este unul dintre cele mai convenabile dispozitive care îmbină o tabletă și un PC într-o singură formă. Spre deosebire de competitorii săi de gamă, aceasta vine cu o tastatură detașabilă ca standard. Cu o durată de viață a acumulatorului mai mare, tableta ideapad MIIX 310 oferă posibilitatea de utilizare de până la 10 ore, un ecran FHD opțional care face ca maratoanele de filme să fie mai captivante. Aceasta are un spațiu de stocare de până la 64GB eMMC și memorie de 4GB DDR3L, utilizatorii se vor bucura de o memorie dublă comparativ cu modelele anterioare pentru o navigare mai rapidă pe internet și realizarea fără probleme a mai multor sarcini în același timp. Aplicațiile Cortana și Lenovo REACHit integrate pe această ideapad MIIX 310 le permit utilizatorilor să găsească documente, fotografii, muzică, videoclipuri și multe altele într-o manieră mai naturală și mai contextuală.