Laptopurile ultra-ușoare oferă un ecran generos și un design aparte

LG Electronics (LG) aduce în România laptopurile LG gram prezentate la CES 2021. Ultra-ușoare, ultra-portabile, cu performanță crescută și cu o autonomie mare, noile modele duc mai departe angajamentul brand-ului de a oferi modalități de lucru confortabile, oriunde te-ai afla. Designul elegant și ecranul 16:10 care îmbunătățește productivitatea adaugă valoare soluțiilor versatile ale companiei.

Noua gamă disponibilă în România include modelele: LG gram 17 (model 17Z90P), LG gram 16 (model 16Z90P), LG gram 14 (model 14Z90P), toate dispunând de un ecran 16:10 conceput pentru a spori eficiența. Ultimele modele LG gram oferă un ecran mai generos decât variantele 16:9 și permit afișarea mai multor informații în același timp. De asemenea, tastatura și touchpad-ul au fost redimensionate pentru o folosire mai eficientă și mai rapidă, fără a compromite portabilitatea.

Rezoluția înaltă acoperă 99% din standardul de culoare DCI-P3 și face ca noile display-uri să fie perfecte atât pentru divertisment, cât și pentru muncă, oferind o calitate deosebită a imaginii, culori vibrante și precise, contrast excelent și detalii clare. Marginile super-subțiri oferă privitorului o experiență imersivă și conferă un aspect mai elegant și sofisticat.

Capabil să satisfacă nevoile celor mai pretențioși utilizatori, laptopurile LG gram sunt certificate Intel® EvoTM Platform și au procesoare Intel® CoreTM de generație a 11-a, cu grafică integrată Iris® Xe și memorie rapidă LPDDR4x. Modelele LG gram 17Z90P, 16Z90P, 16T90P și 15Z90P dispun de o baterie de 80Wh pentru a asigura perioade mai lungi de utilizare între încărcări.

Oferind un ecran generos fără a sacrifica portabilitatea, vârful de gamă LG gram 17 se mândrește cu o dimensiune a ecranului de 17 inci și cântărește doar 1.35 kg. De aceeași portabilitate se bucură și modelele LG gram 16 și 14, care au o greutate de doar 1.19 kg și respectiv 999 g, având o grosime redusă, de doar 1,68 cm. Datorită marginilor înguste și designului cu balamale ascunse, toate modelele dispun de un raport screen-to-body (STBR) de 90%.

„Sinonim cu portabilitate fără precedent și performanță de primă clasă, LG gram continuă să inoveze piața de laptopuri ultra-subțiri”, conform lui Jang Ik-hwan, senior vice president and head of the IT business unit al LG Electronics Business Solutions. „Datorită design-ului mult mai rafinat, ecranului 16:10 și greutății reduse, clienții noștri se pot bucura de productivitate sporită și de o experiență de vizionare captivantă cu cea mai recentă gamă LG gram, oriunde s-ar afla”.

LG gram aduce productivitatea mai aproape de tine

Pentru cei care vor să ducă productivitatea la următorul nivel, LG Electronics oferă un monitor LG 27UL650 la achiziționarea laptop-urilor LG gram selectate de la Altex & MediaGalaxy. Primii 60 de cumpărători din perioada 21.05.2021 – 30.06.2021 primesc garantat un monitor, prin înscrierea facturii de achiziție pe https://campanialg.ro/lggram/, până la data de 2.07.2021.