Un nou concept de shopping – platforma WeekON .ro

Pe 29 iulie, la 00:00, s-a lansat weekon.ro, primul website românesc care publică și promovează gratuit reduceri din magazinele online românești, dintr-o singură categorie de produse sau servicii, timp de o săptămână.
“weekon.ro își propune să devină un bookmark cu care să vă începeți dimineața sau cu care să vă relaxați seara, ca o plimbare prin zeci de magazine, fără a fi însă obositor, mereu în încercarea de a vă oferi produse și servicii de calitate la prețul cel mai mic.”, afirma Diana Crivăț, Managing Partner Teaser, dezvoltatorul WeekON.ro

În fiecare săptămână va fi introdusă o nouă categorie de produse sau servicii, cei interesați de categoria curentă având timp de luni până duminică să profite de oferte speciale și să le comande de pe website-urile care comercializează produsele. Prima săptămână pe WeekON prezintă reduceri la haine și accesorii de sezon pentru femei . WeekON iși propune astfel să le ofere vizitatorilor săi timp de decizie, fără presiunea expirării unei promoții, ce ar conduce la cumpărarea impulsivă a unui produs.

Platforma este gândită să ofere o utilizare facilă și prietenoasă pentru cumpărători și dispune atât de sortări după discount și preț sau filtrări după brand, cât și de posibilitatea de a adăuga produsele la o listă de favorite ce poate fi trimisă pe email. Pentru a afla care este tematica următoarei săptămâni, utilizatorii se pot abona la newsletter sau pot urmări activitatea WeekON pe Facebook sau Twitter.

Pe termen lung, WeekON dorește să atragă un număr cât mai mare de parteneri. Magazinele online care doresc să publice reduceri și să-și promoveze produsele sau serviciile prin weekon.ro pot face acest lucru gratuit, scopul websiteului WeekON fiind de a aduce utilizatorilor cele mai bune oferte de pe piața cumpărăturilor online și de a introduce conceptul de smart shopping.