RCS & RDS începe anul cu mari reduceri de prețuri, la o gamă variată de telefoane mobile disponibile în oferta Digi Mobil: Allview, HTC, Lenovo, Nokia, Philips, Samsung. Campania se adresează atât noilor clienți, cât și celor existenți și este valabilă până în data de 8 februarie 2015.

Astfel, persoanele care doresc să beneficieze de reducerile de preț la telefoane mobile, trebuie să se prezinte într-un punct de prezență RCS & RDS sau într-unul din noile magazine Digi, pentru a consulta oferta disponibilă în fiecare reprezentanță a companiei.

Reducerile de preț sunt valabile la contractarea abonamentelor din gama Optim și Complet, pe o perioadă de 24 de luni. În plus, compania le oferă clienților posibilitatea de a-și achiziționa telefoane mobile cu plata integrală sau în rate, la cele mai accesibile prețuri de pe piață, în limita stocului disponibil.

„Prin lansarea acestei campanii, continuăm să le oferim cât mai multor utilizatori de servicii de comunicații, posibilitatea de a beneficia de avantajele pe care le oferă serviciile Digi Mobil: internet și convorbiri nelimitate în rețelele naționale și internaționale, conținut video online la cerere prin aplicația Digi Play, dar și programele TV variate disponibile pe platforma Digi Online, punându-le la dispoziție telefoane mobile la cele mai bune prețuri.” a declarat Ovidiu Bejan, Director Comercial Digi Mobil.

Abonamentele Digi Mobil au prețuri cuprinse între 2 euro și 10 euro, TVA inclus și, în funcție de tipul ales, acestea includ: convorbiri nelimitate în orice rețea națională și în rețele internaționale, internet mobil nelimitat în rețeaua proprie și 100 MB/lună pentru date în roaming national, pe care clienți îi pot utiliza gratuit.

Clienții RCS & RDS la serviciile Digi Net și Digi TV care achiziționează un abonament Optim Nelimitat, plătesc 5 euro/lună (TVA inclus), iar la al doilea abonament achiziționat vor plăti 4 euro/lună (TVA inclus).

Mai multe detalii despre ofertele companiei găsiți pe site-ul www.rcs-rds.ro .