Konica Minolta își va prezenta cele mai noi inovații în domeniu și va participa la o serie de sesiuni virtuale în cadrul drupa 2021. Evenimentul online va avea loc în perioada 20-23 aprilie și este organizat de Messe Düsseldorf cu scopul de a susține interesul în piață, până la următoarea expoziție din 2024. Pe parcursul celor patru zile, Konica Minolta – lider în tehnologie – va susține prezentări despre noile produse dezvoltate, oportunități de îmbunătățire a fluxurilor de lucru și perspective de piață atât pe zona de tipar digital pentru etichete și ambalaje, cât și pe zona de tipar industrial pe format mare.

Formarea unor parteneriate puternice, într-o lume complexă și în continuă schimbare, este esențială pentru Konica Minolta. Ca urmare, rolul companiei în cadrul evenimentului online are la bază trei direcții de abordare – conferințe, socializare și prezentări. Participarea la acest eveniment este gratuită.

Evenimentul virtual.drupa oferă participanților oportunitatea de a intra în contact cu reprezentanții companiilor prin intermediul discuțiilor online și a întâlnirilor video. Expoziția va avea un program zilnic de conferințe ce vor atinge cele cinci subiecte importante ale evenimentului. Platforma care susține evenimentul oferă aceste beneficii cu scopul de a se crea un transfer virtual de cunoștințe și informații între participanți. Prin intermediul prezentărilor virtuale, a rundelor de discuții și a sesiunilor live se vor dezbate subiecte despre produse și tendințe viitoare în industrie.

Olaf Lorenz, General Manager International Marketing Division, la Konica Minolta Europa: „Evenimentul online virtual.drupa ne va oferi ocazia să reconfirmăm angajamentul față de industria tipografică. Acum, mai mult ca oricând, este important să fim alături de clienții noștri pentru a le arăta că parteneriatul dezvoltat până acum este puternic și vom continua să ne dezvoltăm împreună în viitor. În calitate de lider global în tehnologie de tipar digital, ne-am angajat să ne susținem clienții și să regândim împreună posibilitățile. ”