Konica Minolta va prezenta la CeBIT, cel mai mare târg de IT din lume, portofoliul de servicii pentru afaceri de tip ECM. În cadrul CeBIT, organizat în Hanovra, Germania, în perioada 14 -18 martie, Konica Minolta va face demonstraţii live ale soluţiilor pentru afaceri și va arăta fluxuri de lucru Enterprise Content Management (ECM) tipice, care optimizează procesele de lucru în diverse tipuri de afaceri. În același context, compania va prezenta noile direcții de business pentru perioada următoare.

Companiile se confruntă din ce în ce mai mult cu un exces de informații și cu un număr tot mai mare de documente pe care trebuie să le gestioneze. Acest lucru duce la situația în care există foarte multe date fără o structură adecvată. Cercetările în domeniu relevă faptul că angajații petrec până la 50% din timpul lor în căutarea unui anumit conținut; în plus, 1 din 14 documente se pierde în acest amalgam de informaţii. Soluţiile de tip Enterprise Content Management oferă răspunsul la aceste provocări. Companiile care utilizează ECM pentru o transformare digitală sunt mai eficiente, structurate și productive. Konica Minolta este un furnizor de top pe piaţa consultanţei în domeniul soluţiilor pentru procesele de documente şi informaţii, care în ultimii ani oferă servicii de management de conținut (MCS – Managed Content Services) şi îşi extinde constant competenţele privind soluțiile de tip ECM.

Olaf Lorenz, General Manager al Konica Minota International Marketing Division: “Konica Minolta înțelege nevoia de transformare digitală a companiilor din ziua de astăzi și urmărește să dezvolte afacerile clienților săi concentrându-se pe fluxuri de lucru digitale în toate domeniile de afaceri. În cadrul CeBIT vom prezenta clienţilor soluțiile noastre ECM și vom demonstra beneficiile suplimentare ale soluţiilor de tip Managed Content Services, care sunt orientate în mod specific către nevoile individuale ale companiilor de a-şi îmbunătăţii eficiența de operare.”