Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH (Konica Minolta) lansează  noua linie de sisteme de tipar digital performante AccurioPress C2070. Succesoarele bizhub PRESS C1070,AccurioPress C2070îmbină calitatea premiată și performanța modelelor precedente cu funcții și opțiuni suplimentare. Alte mari beneficii aleAccurioPress C2070sunt optimizarea fluxurilor de lucru și extinderea serviciilor de printare,contribuind la creșterea profitabilității afacerilor.

 

Produsele AccurioPrint C2060/C2070 sunt ideale pentru furnizorii de printuri din mediile entry-level de producție. Ambele sisteme oferă opțiuni esențiale de finisare și un concept modular opțional pentru a asigura consistența culorilor, ce facilitează tranziția de la printarea tradițională la printarea digitală. Totodată, acestea se remarcă printr-o calitate excepțională a imaginii și flexibilitate media optimă. AccurioPress C2060/C2070/P oferă mediilor de producție CRD și birourilor cu volume mari de printare opțiuni avansate de finisare modulară, flexibilitate media remarcabilă, stabilitate și o calitate superioarăa imaginilor pentru producția de printuri digitale.

 

Accurio – noul brand Konica Minolta pentru soluții profesionale de printare

După rebranding-ul sistemelor software de producție sub denumirea AccurioPro și introducerea primului sistem digital inkjet – AccurioJet KM-1, seria AccurioPress C2070 va cuprinde primele soluții hardware de producție ce vor fi cunoscute sub numele de AccurioPrint și AccurioPress. Toate sistemele de printare din gama entry-level vor purta numele de AccurioPrint, în loc de bizhub PRO, în timp ce AccurioPress va înlocui bizhub PRESS pentru sistemele de producție din gama high-end. Soluțiile software AccurioPro ajută la optimizarea proceselor și fluxurilor de lucru în vedereaeficientizării producției de printuri. Konica Minolta prezintă un portofoliu extensivde aplicații pentru controlul și monitorizarea centralizată a echipamentelor.

 

Noi funcții și suport media îmbunătățit

Seria AccurioPress C2070 oferă suport pentru procesarea rapidă a hârtiei cu o greutate de până la 350g/m2, precum și pentru printarea de bannere de până la 750 mm. De asemenea, viteza de printare pe plicuri este două ori mai mare decât a modelului anterior – bizhub PRESS C1070, contribuind la creșterea profitabilității acestei activități. Noul dual scanner are o viteză de până la 240 ipm și o funcție de detectare a alimentării multiple pentru prevenirea scanării mai multor pagini simultan.

 

Interfața OpenApi și platforma IWS crescproductivitatea

Tehnologia OpenAPI asigură eficientizarea fluxurilor de lucru, oferind o interfață între sistemele de producție Konica Minolta și aplicații terțe de contabilitate, autentificare sau scanare-rutare, precum YSoft Safe Q și Nuance eCopy Sharescan. Mai mult, serviciile web IWS permit personalizarea completă a interfeței de utilizator conform cerințelor specifice ale clienților pentru optimizarea sarcinilor de lucu zilnice.

 

„Mulțumitănoilor îmbunătățiri, seria AccurioPress C2070 este extrem de versatilă și oferă o calitate excepțională a printurilor pentru a îndeplini în totalitate cerințele clienților noștri”, rezumă André Statkus, Product Manager la Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH.