Allview, brandulautohtonnumărul unu de smartphone-uriși tablete prezent pepiața din Româniaa lansat astăzi, în cadrul celui mai mare eveniment de tehnologie mobilă din lume, Mobile World Congress de la Barcelona, smartphone-ul X4 SoulStyle. Un terminal menit să-și pună în valoare utilizatorul prin designul elegant, prin fotografii de excepție dar și prin specificații de top.

Pasionații de fotografie vor descoperi în seria X4 Soul smartphone-urile potrivite pentru a explora noi valențe ale acestei arte, iar X4 Soul Style se îndreaptă cu precădere către iubitorii de selfie-uri. Trendul fotografiilor autoportet a devenit practic un fenomen pe rețelele de socializare: ne place să fim văzuți în cele mai favorabile ipostaze, să fim puși în valoare, să fim apreciați. Iar X4 Soul Style promite să ridice selfie-ul la rang de artă”, a declarat Alfonso Rodriguez, Country Manager Allview Spania.

Cu o rezoluție de 16MP, deschidere a diafragmei f/2.0și Flash Selfie special conceput să repartizeze omogen lumina, camera frontală a smartphone-ului X4 Soul Style va realiza selfie-uri luminoase chiar și în medii mai întunecate. Camera folosește un algoritm special de reproducere a culorilor pentru ca nuanțele surprinse să fie cât mai apropiate de realitate.În plus, funcția de înfrumusețare este disponibilă atât în fotografii cât și în filmări, pentru toate persoanele cuprinse în cadru.

De cealaltă parte, camera principală de 13MP, cu apertura f/2.0 și Autofocus oferă o multitudine de funcții pentru fotografii și clipuri video originale.

X4 Soul Style punctează și în ceea ce privește autonomia, oferind într-un design slim cel mai generos acumulator din gama Soul, de 4010mAh. Tehnologia Dual Core a sistemului de încărcare Turbo Charge asigură energiepentru o zi de utilizaredupămaipuțin de o oră de conectare la priză. Testele au demonstratcăacumulatorulîncărcatcompletasigură 5 ore șijumătate de redare video, 50 de ore de muzicăneîntreruptăsau 20 de ore de apeluri 3G.

Echipat cu un procesor Octa Core 64-bit tactat la 2GHz și memorie RAM de 4GB, X4 Soul Style oferă o experiență de utilizare ireproșabilă. Spațiul de stocare de 64GB este extrem de generos si poate fi suplimentat prin utilizarea unui card microSD de până la 128GB.  Dispozitivulruleazăsistemul de operare Android 7.0, Nougat, oferind o interfațăintuitivășiprietenoasă.

X4 Soul Style este un smartphone Dual SIM ceoferăconectivitate 4G Dual Mode, în ambele standarde, FDD și TDD.În plus, ambele SIM-uri pot funcționa în frecvența 3G. Terminalul are un display IPS de 5,5 inch Full HD,  remarcându-se astfel prin bogăția culorilor.

Smartphone-ul este echipat cu senzor frontal de amprentă ce oferă acces rapid la meniul telefonului, în numai 0,3 secunde.

X4 Soul Style este disponibil pe bază de precomandă începând de astăzi, la prețul de 1.399 lei. Livrările vor începe din 11 aprilie.