Kapsch Romania a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că urmează să-şi dubleze numărul de angajaţi ai Centrului Internațional de Servicii (IDC – International Delivery Center). “IDC are în prezent aproximativ 25 de angajaţi, iar numărul acestora va creşte la peste 50 pe parcusul noului an fiscal Kapsch care începe la 1 aprilie 2014.a declarant Dan Roman, Director General – Kapsch Romania.

IDC oferă suport pentru Kap

ch Austria, având totodată proiecte importante de infrastructură în ţări precum Italia, Chile, Spania etc. Dezvoltarea centrului Kapsch în Romania este o consecinţă a calităţii profesioniştilor IT din România şi a potenţialului de dezvoltare a pieţei IT&C în Romania. ” a completat Dan Roman.

Potenţialul pieţei este reliefat şi de studiul realizat de PAC (Pierre Audoin Consultants) Germania, informaţii despre acest studii fiind
disponibile la adresa – http://itchannel3.itchannel.ro/bugetele-it-ale-companiilor-din-romania-vor-inregistra-printre-cele-mai-importante-rate-de-crestere-dintre-tarile-din-europa-centrala-si-de-est/

Subsidiara din România va juca rolul unui hub prin intermediul căruia know-how-ul și resursele vor fi partajate în funcție de proiectele în care Kapsch se va angrena. În țările menționate vor exista prezențe locale ale KBC prin intermediul unor parteneri autorizați sau prin subsidiare, în funcție de nivelul de evoluție al afacerilor.

Kapsch srl este o subsidiară din Romania a Kapsch BusinessCom, companie ce face parte din Grupul Kapsch și furnizor de top de servicii IT&C în Austria și Europa Centrală și de Est, cu peste 1.400 de angajați și vânzări anuale care depășesc 300 de milioane Euro. Filiala din România a fost înființată în anul 2009 pentru a furniza servicii clienților Kapsch globali și regionali prezenți pe piața locală. Prin creștere organică și achiziții, Kapsch România are acum aproape 100 de specialiști orientați spre livrarea de soluții și servicii IT profesioniste organizațiilor active în sectorul financiar-bancar, utilități, petrol și gaze, telecomunicații, retail, precum și sectorul public. Compania a încheiat parteneriate strategice cu furnizori de talie mondială în domeniul comunicațiilor și al tehnologiei informațiilor, având astfel flexibilitatea de a oferi clienților săi soluții și servicii IT personalizate de ultimă generație, în dorința de a le sprijini eforturile de atingere a obiectivelor de business.