Acordul de distributie semnat intre IT SMART Distribution si LENOVO, permite distribuitorului ca – incepand de la 1 aprilie 2015 – sa oferteze catre reteaua de parteneri toate tipurile de produse si solutii Lenovo din segmentul SMB:  laptop-uri, desktop-uri, statii de lucru si servere Think.

“Lenovo este, la ora actuala, unul dintre cele mai apreciate branduri pe segmentul sau de produse, ca atare aceasta distributie ne onoreaza. In plus, obtinerea distributiei Lenovo reprezinta pentru noi un pas important in completarea si diversificarea portofoliului nostru. Avem convingerea ca, impreuna cu LENOVO, vom reusi o crestere atat pe plan calitativ, in relatie cu reteaua de parteneri si serviciile de valoare adaugata, cat si in plan cantitativ – la nivelul de cifrei de afaceri,” declara Mona Curceanu, Director vanzari si marketing, IT SMART Distribution.

Portofoliul IT SMART Distribution acopera intregul spectru de produse si solutii IT destinate sectorului de business: de la laptop-uri, desktop-uri, scannere, imprimante si multifunctionale, pana la networking, servere, stocare, securitate si surse de tensiune. Cu un profil de distribuitor de solutii, IT SMART Distribution isi bazeaza cifra de afaceri pe vanzari cu valoare adugata, asigurand partenerilor sai servicii completementare de consultanta si presales pentru evaluarea, dimensionarea sau arhitectura proiectelor.

IT SMART Distribution, o prezenta noua in peisajul distributiei de IT, dar  cu o echipa de vanzari cu o vasta experienta,  a reusit in ultimii doi ani sa obtina rezultate foarte bune atat la nivelul cifrei de afaceri, dar si prin prisma calitatii retelei de parteneri pe segmentul de business. Avem asteptari indraznete si intentionam ca prin acest acord de distributie sa  consolidam cota de piata pe care o inregistram in prezent in Romania pe segmentul SMB,” Aurel Netin, Country General Manager, Lenovo Romania.

IT SMART Distribution este, in prezent, distribuitor autorizat pentru urmatoarele branduri: APC (by Schneider Electric), AEG, Bitdefender, Epson, HP, Kyocera, Lenovo si Toshiba echipamente de birou.